Samsung Galaxy S5 afsløret lige inden præsentation

Samsung afholder netop nu Unpacked 5-event i Barcelona, hvor Galaxy S5 skal præsenteres. Men den er netop afsløret lige inden præsentationen.

MWC 2014Samsung plakat til MWC 2014

Samsung plakat til MWC 2014 (Foto: MereMobil.dk)S

En gang om året er Samsung klar med en ny topmodel. Sidste år præsenterede de Galaxy S4 til en stor event i Radio City Hall i New York – i år foregår eventen til Mobile World Congress 2014 i Barelona.

Hvor hele verdenspressen er samlet til verdens største mobilkonference. Men allerede inden præsentationen er startet, er topmodellen lækket – dog blev præsentationen også omkring et kvarters tid forsinket, men… der går noget af ballonen når produktet bliver offentliggjort af et stort udenlandsk medie lige inden præsentationen.

Det er sket før – og det skete igen med Galaxy S5.

Det er hjemmesiden Engadget, som allerede har haft fingre i ”stjernen på dette års MWC”. Vil du bevare spændingen lidt, så klik ikke på linket.

Galaxy S5 kommer på markedet i april måned, dog er den præcise pris og tilgængelighed endnu ukendt. Måske vi er klogere når præsentationen når til produktet, da den i skrivende stund endnu ikke er annonceret. Men det stemmer med tidligere rygter.

Samsung Galaxy S5 - kommer i handlen i april

Vi følger op på Galaxy S5 og de øvrige produkter, som Samsung vil præsenterer til dagens pressemøde.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram