Samsung Galaxy S5 afsløret lige inden præsentation

0

Samsung afholder netop nu Unpacked 5-event i Barcelona, hvor Galaxy S5 skal præsenteres. Men den er netop afsløret lige inden præsentationen.

MWC 2014Samsung plakat til MWC 2014
Samsung plakat til MWC 2014 (Foto: MereMobil.dk)S

En gang om året er Samsung klar med en ny topmodel. Sidste år præsenterede de Galaxy S4 til en stor event i Radio City Hall i New York – i år foregår eventen til Mobile World Congress 2014 i Barelona.

Hvor hele verdenspressen er samlet til verdens største mobilkonference. Men allerede inden præsentationen er startet, er topmodellen lækket – dog blev præsentationen også omkring et kvarters tid forsinket, men… der går noget af ballonen når produktet bliver offentliggjort af et stort udenlandsk medie lige inden præsentationen.

Det er sket før – og det skete igen med Galaxy S5.

Det er hjemmesiden Engadget, som allerede har haft fingre i ”stjernen på dette års MWC”. Vil du bevare spændingen lidt, så klik ikke på linket.

Galaxy S5 kommer på markedet i april måned, dog er den præcise pris og tilgængelighed endnu ukendt. Måske vi er klogere når præsentationen når til produktet, da den i skrivende stund endnu ikke er annonceret. Men det stemmer med tidligere rygter.

Samsung Galaxy S5 – kommer i handlen i april

Vi følger op på Galaxy S5 og de øvrige produkter, som Samsung vil præsenterer til dagens pressemøde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer