Samsung Galaxy S5 afsløret lige inden præsentation

Samsung afholder netop nu Unpacked 5-event i Barcelona, hvor Galaxy S5 skal præsenteres. Men den er netop afsløret lige inden præsentationen.

MWC 2014Samsung plakat til MWC 2014

Samsung plakat til MWC 2014 (Foto: MereMobil.dk)S

En gang om året er Samsung klar med en ny topmodel. Sidste år præsenterede de Galaxy S4 til en stor event i Radio City Hall i New York – i år foregår eventen til Mobile World Congress 2014 i Barelona.

Hvor hele verdenspressen er samlet til verdens største mobilkonference. Men allerede inden præsentationen er startet, er topmodellen lækket – dog blev præsentationen også omkring et kvarters tid forsinket, men… der går noget af ballonen når produktet bliver offentliggjort af et stort udenlandsk medie lige inden præsentationen.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Det er sket før – og det skete igen med Galaxy S5.

Det er hjemmesiden Engadget, som allerede har haft fingre i ”stjernen på dette års MWC”. Vil du bevare spændingen lidt, så klik ikke på linket.

Galaxy S5 kommer på markedet i april måned, dog er den præcise pris og tilgængelighed endnu ukendt. Måske vi er klogere når præsentationen når til produktet, da den i skrivende stund endnu ikke er annonceret. Men det stemmer med tidligere rygter.

Samsung Galaxy S5 – kommer i handlen i april

Vi følger op på Galaxy S5 og de øvrige produkter, som Samsung vil præsenterer til dagens pressemøde.


Om MereMobil.dk

MereMobil.dk er et specialmagasin om smartphones, tablets og udviklingen i mobilbranchen, grundlagt af mobilekspert John G. Pedersen.