Samsung Galaxy S5 16 GB – hvor meget reel plads?

Galaxy S5 kommer til Danmark i udgaven med 16 GB hukommelse, men hvor meget hukommelse er der tilbage?

Samsung Galaxy S5 (Foto: Samsung) Miljø billede

Samsung Galaxy S5 (Foto: Samsung)

Vi har tidligere skrevet om en undersøgelse, foretaget af det engelske magasin Which?, der skulle vise hvor lidt ledig hukommelse en telefon reelt har til brugeren. Her var Samsung Galaxy S4 den telefon, som havde mindst ledig plads tilbage.

- Se hvor meget hukommelse din telefon reelt har

Samsung har på deres nye topmodel, Galaxy S5, skåret ned på deres ”bloatware”, som er præ-installeret software brugeren ikke selv kan slette, men det er fortsat ikke alt hukommelsen der er ledig til brugeren.

- Samsung Galaxy S5 er nu officiel

Funktionerne på telefonerne gør, at der optages plads. Dette er også tilfældet på Galaxy S5, hvor blandt andet air-view, S Health m.m. optager plads – og de kan ikke slettes.

 - WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – det første kig

Ifølge bgr.com, så vil 16 GB versionen af det kommende flagskib have cirka halvdelen af hukommelsen ledig. En testet telefon havde 7,86 GB ledig, mens en anden havde 8,65 GB ledig. Forgængeren Galaxy S4 havde, ifølge Which?, 8,56 GB ledig.

MereMobil.dk har set en demoudgave af S5 der har været fabriksnulstillet, og her var der omkring 10 GB ledig. Da der kan nå at ske flere ændringer i softwaren inden salgsstarten, er det usikkert præcis hvor meget plads der er til rådighed i den endelige version.

Galaxy S5 understøtter microSD-kort på op til 64 GB og dette er for de fleste nødvendigt, da billeder, videoer mv. hurtigt fylder den indbyggede hukommelse op.

I Danmark bliver det 16 GB varianten af Galaxy S5, der kommer på det danske marked, oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Mere til historien

Samsung Galaxy S5 forventes i handlen i Danmark i løbet af april. Forhåbentlig er vi med i første runde den 11. april. Den vejledende udsalgspris er meldt ud til 5.495 kroner uden abonnement.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram