Samsung Galaxy S5 16 GB – hvor meget reel plads?

2

Galaxy S5 kommer til Danmark i udgaven med 16 GB hukommelse, men hvor meget hukommelse er der tilbage?

Samsung Galaxy S5 (Foto: Samsung) Miljø billede
Samsung Galaxy S5 (Foto: Samsung)

Vi har tidligere skrevet om en undersøgelse, foretaget af det engelske magasin Which?, der skulle vise hvor lidt ledig hukommelse en telefon reelt har til brugeren. Her var Samsung Galaxy S4 den telefon, som havde mindst ledig plads tilbage.

Se hvor meget hukommelse din telefon reelt har

Samsung har på deres nye topmodel, Galaxy S5, skåret ned på deres ”bloatware”, som er præ-installeret software brugeren ikke selv kan slette, men det er fortsat ikke alt hukommelsen der er ledig til brugeren.

Samsung Galaxy S5 er nu officiel

Funktionerne på telefonerne gør, at der optages plads. Dette er også tilfældet på Galaxy S5, hvor blandt andet air-view, S Health m.m. optager plads – og de kan ikke slettes.

 – WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – det første kig

Ifølge bgr.com, så vil 16 GB versionen af det kommende flagskib have cirka halvdelen af hukommelsen ledig. En testet telefon havde 7,86 GB ledig, mens en anden havde 8,65 GB ledig. Forgængeren Galaxy S4 havde, ifølge Which?, 8,56 GB ledig.

MereMobil.dk har set en demoudgave af S5 der har været fabriksnulstillet, og her var der omkring 10 GB ledig. Da der kan nå at ske flere ændringer i softwaren inden salgsstarten, er det usikkert præcis hvor meget plads der er til rådighed i den endelige version.

Galaxy S5 understøtter microSD-kort på op til 64 GB og dette er for de fleste nødvendigt, da billeder, videoer mv. hurtigt fylder den indbyggede hukommelse op.

I Danmark bliver det 16 GB varianten af Galaxy S5, der kommer på det danske marked, oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Mere til historien

Samsung Galaxy S5 forventes i handlen i Danmark i løbet af april. Forhåbentlig er vi med i første runde den 11. april. Den vejledende udsalgspris er meldt ud til 5.495 kroner uden abonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer