Samsung Galaxy S4 og S4 Mini Black Edition kommer til Danmark

2

Bekræftet: Samsung bekræfter overfor MereMobil.dk, at de nye sorte versioner af Galaxy S4 og S4 Mini kommer til Danmark.

Samsung Galaxy S4/S4 mini i Black Edition
Samsung Galaxy S4/S4 mini i Black Edition

Samsung er på vej med 2013-topproduktet Galaxy S4 samt Galaxy S4 Mini i nye varianter.

Test: Samsung Galaxy S4 Mini

De såkaldte Black Editions har lånt designudtrykket fra Samsung Galaxy Note 3, med det læderagtige look og den visuelle syning langs bagcoveret. Derudover er produkterne på specifikationerne ens med dem, som allerede er i butikkerne.

– ”Det lykkedes os at videreføre det eksklusive design fra Note 3, og det vil forlænge interessen for produktet i en længere periode. De nuværende farvevarianter forbliver i markedet,” fortæller Morten Witt fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Den træfarvede æske der har været anvendt, til de nuværende Samsung-produkter er med blackeditions ændret til sort, så designet er gennemført.

Web-TV: Vi har prøvet Samsung NotePro 12.2

Samsung Galaxy S4 og Galaxy S4 Mini Black Edition kommer i butikkerne i løbet af marts måned. S4 Mini forventes at nå butikkerne først.

Den vejledende pris bliver henholdsvis 4.695 og 2.795 kroner, men i retail vil produkterne følge markedspriserne som aktuelt ligger omkring 3.400 for Galaxy S4 og cirka 2.300 kroner for Galaxy S4 Mini.

Galaxy S5 præsenteres den 24. Februar 2014

Mere til historien

I oktober 2013 blev Samsung Galaxy S4 med 4G+ annonceret. Dette var en opdateret Galaxy S4 med understøttelse af 4G LTE i cat4 som giver hurtigere datahastigheder. Den sorte Galaxy S4 vil være svarerende til Galaxy S4. MereMobil.dk erfarer, at der sandsynligvis senere kommer en Black Edition af S4+.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer