Samsung Galaxy S4 og S4 Mini Black Edition kommer til Danmark

Bekræftet: Samsung bekræfter overfor MereMobil.dk, at de nye sorte versioner af Galaxy S4 og S4 Mini kommer til Danmark.

Samsung Galaxy S4/S4 mini i Black Edition

Samsung Galaxy S4/S4 mini i Black Edition

Samsung er på vej med 2013-topproduktet Galaxy S4 samt Galaxy S4 Mini i nye varianter.

- Test: Samsung Galaxy S4 Mini

De såkaldte Black Editions har lånt designudtrykket fra Samsung Galaxy Note 3, med det læderagtige look og den visuelle syning langs bagcoveret. Derudover er produkterne på specifikationerne ens med dem, som allerede er i butikkerne.

- ”Det lykkedes os at videreføre det eksklusive design fra Note 3, og det vil forlænge interessen for produktet i en længere periode. De nuværende farvevarianter forbliver i markedet,” fortæller Morten Witt fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Den træfarvede æske der har været anvendt, til de nuværende Samsung-produkter er med blackeditions ændret til sort, så designet er gennemført.

- Web-TV: Vi har prøvet Samsung NotePro 12.2

Samsung Galaxy S4 og Galaxy S4 Mini Black Edition kommer i butikkerne i løbet af marts måned. S4 Mini forventes at nå butikkerne først.

Den vejledende pris bliver henholdsvis 4.695 og 2.795 kroner, men i retail vil produkterne følge markedspriserne som aktuelt ligger omkring 3.400 for Galaxy S4 og cirka 2.300 kroner for Galaxy S4 Mini.

- Galaxy S5 præsenteres den 24. Februar 2014

Mere til historien

I oktober 2013 blev Samsung Galaxy S4 med 4G+ annonceret. Dette var en opdateret Galaxy S4 med understøttelse af 4G LTE i cat4 som giver hurtigere datahastigheder. Den sorte Galaxy S4 vil være svarerende til Galaxy S4. MereMobil.dk erfarer, at der sandsynligvis senere kommer en Black Edition af S4+.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram