Samsung Galaxy Gear 2 måske uden Android

0

RYGTE: Samsungs første smartwatch, Galaxy Gear, var drevet af Android, men ifølge kilde vil Galaxy Gear 2 være uden Android.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear (Foto: Samsung)

Samsung ventes at offentliggøre anden generation af deres Galaxy Gear-smartwatch på Mobile World Congress, som finder sted i Barcelona fra næste uge af.

 – Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Men ifølge USA Today, så er det ikke sikkert, at Galaxy Gear 2 vil være med Android-styresystemet, sådan som tilfældet var med den første generation af Galaxy Gear, skriver Mobilen.no.

– Samsung Galaxy Gear – test af det nye smartwatch

USA Today har talt med tre personer, der angiveligt har kendskab til Samsungs planer og de hævder alle, at Galaxy Gear 2 vil være med Samsungs eget styresystem Tizen.

Hvis det holder stik og Samsung vil satse på Tizen, så vil det formentlig være for at gøre sig mindre afhængig af Google og Android. Og ved at have sit eget operativ system for ”wearable gadgets” så vil Samsung kunne øge indtægterne på salg af applikationer og tjenester.

– Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Laurie Spindler, der er talsperson i Samsung, har ikke ønsket at kommenterer på oplysningerne fra USA Today.

MereMobil.dk dækker Samsungs pressemøde på MWC, der finder sted mandag den 24. februar 2014 fra klokken 20.00.

– Samsung Galaxy S5 – følg Unpacked 5-event

Mere til historien

Tizen er et Open Source baseret projekt, der er startet som et samarbejde mellem Intel og Samsung. Siden er flere andre kommet med i samarbejdet bl.a. den japanske operatør NTT DoCoMo og kinesiske Huawei.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer