Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

0

Samsung har netop udsendt pressemeddelelse for deres to nye smartwatches – Gear 2 og Gear 2 Neo. Læs om dem her.

Rygterne har floreret på højtryk og senest har @Evleaks lækket pressefoto af Samsungs nye smartwatches. Men nu er det ikke længere rygter, Samsung har nemlig annonceret de i morgen offentliggør de to nye smartwatches.

@Evleaks havde også skrevet, at de ville få navnene Galaxy Gear 2 og Galaxy Gear 2 Neo, dette er dog ikke helt korrekt. Navnet Galaxy forsvinder nemlig på de to nye ”Gear”, hvilket formentlig er fordi de kommer med styresystemet Tizen i stedet for Android. I stedet får de navnene Gear 2 og Gear 2 Neo.

TEST: Samsung Galaxy Gear

Specifikationerne på Gear 2 og Gear 2 Neo er de samme og den største forskel på de to er, at Gear 2 Neo kommer uden et 2 megapixels kamera.

Gear 2 kommer i farverne Charcoal Black, Gold Brown og Wild Orange, mens Gear 2 kommer i Charcoal Black, Mocha Grey og Wild Orange. Foruden urremmene kan vælges efter hvad man er mest til, kan startskærmens baggrund, uret design og skifttype også tilpasses.

Foruden at vise klokken til brugeren, så kan Gear 2 blandt andet også bruges til motion, pulsmåler og skridttæller. De tilbyder, at være ”din personlige træner”.

– “Samsung fortsætter med at lede innovationen på markedet for wearable gadgets ved at skabe enheder, der er fuldt integreret i livet for forbrugerne gennem udvidede tilslutningsmuligheder funktioner, stilfulde tilpasningsmuligheder og et økosystem med applikationer,” siger JK Shin, CEO og formand for IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

Begge enheder er en forlængelse af brugernes daglige liv og tilbyder dem mere kontrol blandt andet ved, at det er muligt at betjene TV, settop boxe via WatchOn Remote-applikationen. Gear 2-enhederne har også en musikafspiller, hvilket gør det muligt at høre musik selvom telefonen ligger derhjemme.

 – Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)
Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)

Gear 2 og Gear 2 Neo er de første wearable gadgets på Tizen platformen.

De bliver tilgængelige på markedet fra april måned, det er endnu uvist hvornår vi skal vente de kommer i de danske butikker – ligesom prisen også er ukendt.

 – Følg Galaxy S5-event her

Mere til historien

Både Gear 2 og Gear 2 Neo kommer med en skærm på 1,63 tommer af typen AMOLED (320×320 pixels), 1.0 GHz dual-core processor, Tizen OS og så får Gear 2 et kamera på 2.0 megapixels, mens Gear 2 Neo kommer uden kamera.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer