Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

Samsung har netop udsendt pressemeddelelse for deres to nye smartwatches – Gear 2 og Gear 2 Neo. Læs om dem her.

Rygterne har floreret på højtryk og senest har @Evleaks lækket pressefoto af Samsungs nye smartwatches. Men nu er det ikke længere rygter, Samsung har nemlig annonceret de i morgen offentliggør de to nye smartwatches.

@Evleaks havde også skrevet, at de ville få navnene Galaxy Gear 2 og Galaxy Gear 2 Neo, dette er dog ikke helt korrekt. Navnet Galaxy forsvinder nemlig på de to nye ”Gear”, hvilket formentlig er fordi de kommer med styresystemet Tizen i stedet for Android. I stedet får de navnene Gear 2 og Gear 2 Neo.

- TEST: Samsung Galaxy Gear

Specifikationerne på Gear 2 og Gear 2 Neo er de samme og den største forskel på de to er, at Gear 2 Neo kommer uden et 2 megapixels kamera.

Gear 2 kommer i farverne Charcoal Black, Gold Brown og Wild Orange, mens Gear 2 kommer i Charcoal Black, Mocha Grey og Wild Orange. Foruden urremmene kan vælges efter hvad man er mest til, kan startskærmens baggrund, uret design og skifttype også tilpasses.

Foruden at vise klokken til brugeren, så kan Gear 2 blandt andet også bruges til motion, pulsmåler og skridttæller. De tilbyder, at være ”din personlige træner”.

- "Samsung fortsætter med at lede innovationen på markedet for wearable gadgets ved at skabe enheder, der er fuldt integreret i livet for forbrugerne gennem udvidede tilslutningsmuligheder funktioner, stilfulde tilpasningsmuligheder og et økosystem med applikationer," siger JK Shin, CEO og formand for IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

Begge enheder er en forlængelse af brugernes daglige liv og tilbyder dem mere kontrol blandt andet ved, at det er muligt at betjene TV, settop boxe via WatchOn Remote-applikationen. Gear 2-enhederne har også en musikafspiller, hvilket gør det muligt at høre musik selvom telefonen ligger derhjemme.

 - Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)

Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)

Gear 2 og Gear 2 Neo er de første wearable gadgets på Tizen platformen.

De bliver tilgængelige på markedet fra april måned, det er endnu uvist hvornår vi skal vente de kommer i de danske butikker – ligesom prisen også er ukendt.

 - Følg Galaxy S5-event her

Mere til historien

Både Gear 2 og Gear 2 Neo kommer med en skærm på 1,63 tommer af typen AMOLED (320x320 pixels), 1.0 GHz dual-core processor, Tizen OS og så får Gear 2 et kamera på 2.0 megapixels, mens Gear 2 Neo kommer uden kamera.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram