HTC Sense 6.0 – sådan ser det ud

0

HTC er så småt på vej med efterfølgeren til HTC One, men også en opgradering af HTC Sense. Se de første billeder af Sense 6.0.

Billede lækket af HTC Sense 6 (Kilde: @evleaks)
Billede lækket af HTC Sense 6 (Kilde: @evleaks)

I forbindelse med lanceringen af efterfølgeren til HTC One vil HTCs næste topmodel, som lige nu lyder navnet HTC M8, komme med den nyeste version af Sense brugerfladen. Det skriver Intomobile.com.

 – HTC M8 vil blive lanceret i marts

Og skal man tro Twitter-brugeren @evleaks, så er disse billeder altså sådan, at Sense UI 6.0 vil se ud. @Evleaks har tweetet nedenstående billeder på hans Twitter-profil.

Billederne viser et look, som er sportsligt og i tråd med Googles designguidelines til Android 4.4 KitKat – om det dog er et særligt UEFA-tema er uvist, eller om det bliver sådan det vil være.

 – Android 4.4 KitKat kommer nu til HTC One

Det er endnu uvist, hvornår HTC vil præsenterer HTC M8, men forventningen er det bliver i marts måned.

Mere til historien

Bliver dette det nye Sense-look, så er det spændende om den grønne farve kan ændres eller tager sig bedre ud i virkeligheden. HTC Sense 5.0 + Sense 5.5 er med de sorte og hvide farver i One-serien, som er aluminiumsfarvet, meget elegant og klassisk at se på. Så ud fra billederne at dømme, så håber vi ikke, at HTC M8 ikke kommer med muligheden for samme klassiske look (eller også at telefonen gør, at det tager sig bedre ud end på billederne).

Læs også:
– 3 ud af 5 Android-enheder har Android Jelly Bean

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer