Forudsigelse: Prisen på Galaxy S5 vil styrtdykke

0

Får en engelsk prissammenligningsside ret, så vil prisen på Galaxy S5 falde med 24 procent de første tre måneder, den er på markedet.

Den engelske prissammenlignings-database Idelao påviser med historik, at det måske er en klog beslutning at vente med at købe Samsung Galaxy S5, med mindre man absolut vil være ”first-mover” og have den med det samme.

 – Er det specifikationerne på Samsung Galaxy S5?

Samsung forventes, at afsløre deres kommende flagskibsmodel, Galaxy S5, under årets Mobile World Congress, som finder sted i sidste uge af februar.

– Følg præsentationen af Galaxy S5

Idelao har ud fra priserne på Galaxy S II, Galaxy S III og Galaxy S4 udregnet, hvad Galaxy S5 vil komme til at koste, samt hvordan prisen vil falde inden for de første måneder. Særligt prisen de første tre måneder er interessant.

 – Samsung Galaxy S5 – æske og specs

Ved lanceringen af Galaxy S II faldt prisen med 13 procent i de første tre måneder, mens prisen for Galaxy S III blev reduceret med 14 procent. Galaxy S4 kom i handlen i maj 2013 og tre måneder senere, august 2013, var prisen på den reduceret med 18 procent. Baseret på denne historik har Idelao en forudsigelse, som går på Galaxy S5 vil blive reduceret til 76 procent af den vejledende udsalgspris tre måneder efter lanceringen.

Prishistorikken for Galaxy S II, Galaxy S III og Galaxy S4 (Kilde: Idelao)
Prishistorikken for Galaxy S II, Galaxy S III og Galaxy S4 (Kilde: Idelao)

 – TEST: Samsung Galaxy S4 – topmodellen skuffer

Hvad den endelige pris for Galaxy S5 bliver, samt om Idelao har ret i den vil falde så markant vil tiden vise.

Mere til historien

Prisdataen i undersøgelsen er baseret på klikstatistik på Ideleo. Hver gang en bruger klikker på et produkt, så registreres den aktuelle pris. Den gennemsnitlige pris er baseret på 16 GB modellen – i henholdsvis maj 2011 for Galaxy S II, juni 2012 for Galaxy S III og maj 2013 for Galaxy S4.

Læs også:
– Applikation i Galaxy S5 logger dit liv

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer