Forudsigelse: Prisen på Galaxy S5 vil styrtdykke

Får en engelsk prissammenligningsside ret, så vil prisen på Galaxy S5 falde med 24 procent de første tre måneder, den er på markedet.

Den engelske prissammenlignings-database Idelao påviser med historik, at det måske er en klog beslutning at vente med at købe Samsung Galaxy S5, med mindre man absolut vil være ”first-mover” og have den med det samme.

 – Er det specifikationerne på Samsung Galaxy S5?

Samsung forventes, at afsløre deres kommende flagskibsmodel, Galaxy S5, under årets Mobile World Congress, som finder sted i sidste uge af februar.

– Følg præsentationen af Galaxy S5

Idelao har ud fra priserne på Galaxy S II, Galaxy S III og Galaxy S4 udregnet, hvad Galaxy S5 vil komme til at koste, samt hvordan prisen vil falde inden for de første måneder. Særligt prisen de første tre måneder er interessant.

 – Samsung Galaxy S5 – æske og specs

Ved lanceringen af Galaxy S II faldt prisen med 13 procent i de første tre måneder, mens prisen for Galaxy S III blev reduceret med 14 procent. Galaxy S4 kom i handlen i maj 2013 og tre måneder senere, august 2013, var prisen på den reduceret med 18 procent. Baseret på denne historik har Idelao en forudsigelse, som går på Galaxy S5 vil blive reduceret til 76 procent af den vejledende udsalgspris tre måneder efter lanceringen.

Prishistorikken for Galaxy S II, Galaxy S III og Galaxy S4 (Kilde: Idelao)

Prishistorikken for Galaxy S II, Galaxy S III og Galaxy S4 (Kilde: Idelao)

 – TEST: Samsung Galaxy S4 – topmodellen skuffer

Hvad den endelige pris for Galaxy S5 bliver, samt om Idelao har ret i den vil falde så markant vil tiden vise.

Mere til historien

Prisdataen i undersøgelsen er baseret på klikstatistik på Ideleo. Hver gang en bruger klikker på et produkt, så registreres den aktuelle pris. Den gennemsnitlige pris er baseret på 16 GB modellen – i henholdsvis maj 2011 for Galaxy S II, juni 2012 for Galaxy S III og maj 2013 for Galaxy S4.

Læs også:
– Applikation i Galaxy S5 logger dit liv

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram