iOS 7.1 Beta 5 er klar til udviklerne

0

Apple har nu frigivet iOS 7.1 Beta 5 og den vidner om at den endelige iOS 7.1 er stærkt på vej til offentligheden.

Så er den femte beta-version af iOS 7.1 klar til udviklere og den inkluderer både fejl rettelser, og en mindre opdatering til operativsystemet. Det skriver Macrumors.com.

Mens tidligere beta-versioner af iOS 7.1 har introduceret forskellige visuelle rettelser, så gør iOS 7.1 Beta 5 nogle ting mere strømlinet inden den store officielle frigivelse.

I iOS 7.1 Beta 3 introducerede Apple et nyt design til “Shift Key’en”, som dog var upopulært blandt mange beta-testere, da det ikke var tydeligt hvornår Shift og Caps Lock var aktiveret. Nu med Beta 6 er det blevet tydeligere hvornår disse er aktiveret.

Af andre rettelser i iOS 7.1 Beta 5 kan nævnes Wallpaper, “Buy Album” mulighed i iTunes Radio, nye naturlige stemmer til Siri (English (Australia), English (United Kingdom), Japanese, and Chinese (Mandarin – China), event-oversigt i kalender og nyt look på opkaldsdelen, låseskærmen, ny animation “Slide to Unlock” og nye farver til ikonerne for Telefon, FaceTime og Beskeder.

Der har tidligere været gættet på, at iOS 7.1 først ville blive officielt frigivet i marts måned, men buildnummeret på Beta 5 er ikke meget anderledes end Beta 4, hvilket kan indikerer at den endelige version er nær.

Mere til historien

De nyeste spekulationer går på, at iOS 7.1 kommer inden for de næste uger. Det betyder at Apple måske kan nå det i april måned.
Da Apple frigav iOS 6 kom denne i september måned 2012 og iOS 6.1 kom i februar 2013 – iOS 7 kom også i september (2013), og kun tiden vil vise om iOS 7.1 når det til februar 2014.

Tak til Ulrik Uhre Brink for fotos til denne artikel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer