iOS 7.1 Beta 5 er klar til udviklerne

Apple har nu frigivet iOS 7.1 Beta 5 og den vidner om at den endelige iOS 7.1 er stærkt på vej til offentligheden.

Så er den femte beta-version af iOS 7.1 klar til udviklere og den inkluderer både fejl rettelser, og en mindre opdatering til operativsystemet. Det skriver Macrumors.com.

Mens tidligere beta-versioner af iOS 7.1 har introduceret forskellige visuelle rettelser, så gør iOS 7.1 Beta 5 nogle ting mere strømlinet inden den store officielle frigivelse.

I iOS 7.1 Beta 3 introducerede Apple et nyt design til “Shift Key’en”, som dog var upopulært blandt mange beta-testere, da det ikke var tydeligt hvornår Shift og Caps Lock var aktiveret. Nu med Beta 6 er det blevet tydeligere hvornår disse er aktiveret.

Af andre rettelser i iOS 7.1 Beta 5 kan nævnes Wallpaper, “Buy Album” mulighed i iTunes Radio, nye naturlige stemmer til Siri (English (Australia), English (United Kingdom), Japanese, and Chinese (Mandarin – China), event-oversigt i kalender og nyt look på opkaldsdelen, låseskærmen, ny animation “Slide to Unlock” og nye farver til ikonerne for Telefon, FaceTime og Beskeder.

Der har tidligere været gættet på, at iOS 7.1 først ville blive officielt frigivet i marts måned, men buildnummeret på Beta 5 er ikke meget anderledes end Beta 4, hvilket kan indikerer at den endelige version er nær.

Mere til historien

De nyeste spekulationer går på, at iOS 7.1 kommer inden for de næste uger. Det betyder at Apple måske kan nå det i april måned.
Da Apple frigav iOS 6 kom denne i september måned 2012 og iOS 6.1 kom i februar 2013 – iOS 7 kom også i september (2013), og kun tiden vil vise om iOS 7.1 når det til februar 2014.

Tak til Ulrik Uhre Brink for fotos til denne artikel.

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram