Motorola indkalder til pressemøde

Motorola der snart overtages af Lenovo vil snart afholde pressemøde.

Motorola, MWC, event

Motorola pressemøde på MWC.

Motorola, som Google fornyligt har annonceret de vil sælge til kinesiske Lenovo, har indkaldt til pressemøde i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona.

Datoen er tirsdag den 25. februar 2014.

Det forventes, at Motorola vil præsentere nye produkter, men uanset hvad vil det være produkter fra den roadmap der hele tiden har været planlagt, da Lenovos opkøb endnu ikke er godkendt af de amerikanske og kinesiske myndigheder.

Google købte Motorola Mobility i august 2011. Salget ventes at indbringe den amerikanske IT-gigant 2,9 milliarder dollars.

Google sælger Motorola til Lenovo

Ifølge invitationen vil Motorolas CEO Dennis Woodside deltage i pressemøde og komme med ”update on the business”. Derfor anses det for sandsynligt, at han vil tale lidt om Google og Lenovo.

Google: Derfor har vi solgt Motorola

Mere til historien

Ifølge de seneste rygter skal Lenovo producere Nexus 6 for Google. Det ventes at blive den sidste telefon i Nexus serien.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.