Microsoft Office måske på vej til iPad

1

RYGTE: De seneste år har der været rygter om, at Microsoft var på vej med deres Office-suite til iPad og nu er det måske endelig på vej.

Microsoft Office
Microsoft Office

Der har længe floreret rygter om, at Microsoft Office ville komme til Apples iPad, men nu får disse rygter nyt liv. Hjemmesiden ZDNet oplyser nemlig, at Microsoft Office kommer til iPad ”før de fleste tror”.

 – iPads presser computeren i 2014

Steve Ballmer skulle angiveligt have fået foreslået af ”Office-teamet”, at få Office til iPad på markedet ligeså snart det var klar, også selvom det ville betyde det blev før Windows 8-versionen. Du kan læse nærmere om Office, som er optimeret til berøring her.

 – ”I’m hearing that new date for Office for iPad is some time in the first half of calendar 2014. (My sources last summer were hearing Office for iPad wouldn’t debut until Fall 2014.)”. Sådan skriver ZDNet, ifølge Macrumors.com.

Det er endnu uvist hvilken form Office til iPad kommer i, men den forventes at indholde muligheden for Microsoft Office 365 services og integrationen med OneDrive tjenesten.

 – Microsoft: SkyDrive skifter navn til OneDrive

Netop nu tilbyder Microsoft en iPhone application, som giver muligheden for visning og begrænset mulighed for redigering.

Det bliver interessant at følge, om Microsoft også vælger at udsende en opdateret udgave af Office til Mac. Her må brugerne fortsat nøjes med en forældet 2011-dudgave.

Mere til historien

Microsoft har i starten af februar fået ny topchef, da den tidligere topchef Steve Ballmer trådte tilbage. Afløseren er Satya Nadella, som har været ansat i Microsoft i mere end 20 år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer