Microsoft Office måske på vej til iPad

RYGTE: De seneste år har der været rygter om, at Microsoft var på vej med deres Office-suite til iPad og nu er det måske endelig på vej.

Microsoft Office

Microsoft Office

Der har længe floreret rygter om, at Microsoft Office ville komme til Apples iPad, men nu får disse rygter nyt liv. Hjemmesiden ZDNet oplyser nemlig, at Microsoft Office kommer til iPad ”før de fleste tror”.

 – iPads presser computeren i 2014

Steve Ballmer skulle angiveligt have fået foreslået af ”Office-teamet”, at få Office til iPad på markedet ligeså snart det var klar, også selvom det ville betyde det blev før Windows 8-versionen. Du kan læse nærmere om Office, som er optimeret til berøring her.

 – ”I’m hearing that new date for Office for iPad is some time in the first half of calendar 2014. (My sources last summer were hearing Office for iPad wouldn’t debut until Fall 2014.)”. Sådan skriver ZDNet, ifølge Macrumors.com.

Det er endnu uvist hvilken form Office til iPad kommer i, men den forventes at indholde muligheden for Microsoft Office 365 services og integrationen med OneDrive tjenesten.

 – Microsoft: SkyDrive skifter navn til OneDrive

Netop nu tilbyder Microsoft en iPhone application, som giver muligheden for visning og begrænset mulighed for redigering.

Det bliver interessant at følge, om Microsoft også vælger at udsende en opdateret udgave af Office til Mac. Her må brugerne fortsat nøjes med en forældet 2011-dudgave.

Mere til historien

Microsoft har i starten af februar fået ny topchef, da den tidligere topchef Steve Ballmer trådte tilbage. Afløseren er Satya Nadella, som har været ansat i Microsoft i mere end 20 år.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram