LG G2 Mini er på vej

1

En mindre udgave af LG G2 er på vej. LG bekræfter delvist produktet.

LG G2 Mini teaser
LGs teaser for LG G2 Mini (Foto: LG)

LG har på deres Facebook-site lagt en teaser ud med teksten ”Experience the MINI. Mobile World Congres 2014-02-24” ledsaget af et billede, der viser en stor LG ved siden af en lille LG.

Det er nok ikke helt forkert at spekulere i, at LG har en miniudgave af topmodellen LG G2 på vej. I forhold til hvordan både Samsung, HTC og Sony har lagt deres strategi om miniprodukter, vil det være sandsynligt, at LG går samme vej. Der har tidligere på rygtet basis været skrevet lidt om LG G2 Mini.

 – Stortest: LG G Flex – mere end en kurve

Det interessante bliver at finde ud af, om LG G2 Mini er en nedskaleret G2’er med dårligere specifikationer, eller om LG følger efter Sony, og lancerer en telefon en samme power som den store udgave, hvor det blot er skærmen, der er forskellen.

Netop denne strategi valgte Sony med Xperia Z1 Compact, der i flere tests har scoret topkarakter, inklusive her på MereMobil.dk.

 – Web-TV: Se testen af Sony Xperia Z1 Compact

Den 24. februar ved MWC bliver vi klogere.

Det har ikke været muligt at indhente en kommentar fra LG til denne artikel.

 – Specifikationer på LG G3 er lækket

Mere til historien

LG havde et godt 2013 og er nu med 47.7 millioner solgte enheder, verdens fjerdestørste smartphone-producent. I forhold til 2012 er det en fremgang på 81.1 procent, oplyser IDC.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer