LG G2 mini er offentliggjort før tid

0

Sidste års topmodel fra LG får nu en ”mini”. LG har fortalt, at de vil lancere LG G2 mini til MWC med Android 4.4.

LG G2 mini (Foto: LG)
LG G2 mini (Foto: LG)

Den 5,2 tommer store topmodel, LG G2, får inden længe en lillebror med en skærm på 4,7 tommer. Det er mini-versionen LG G2 mini, der er blevet pre-annonceret af LG Netherland forud for lanceringen på Mobile World Congress. Det skriver GSMArena.com.

– Mobile World Congress 2014 – sådan følger du med

Sony har netop sendt deres mini-version af Z1 på gaden, og modsat konkurrenterne så er Sonys mini-model ikke et kompromis af topmodellen. Derfor har der også været store forventninger til, at LG måske heller ikke ville gå på kompromis med deres LG G2 mini.

– WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

LG G2 mini går særligt på kompromis på to kerne-områder, nemlig processoren der er blevet nedgraderet til en 1.2 GHz quad-core Snapdragon 400 eller Nvidia Tegra 4i Chip og skærmopløsningen 540 x 960 pixels.

– LG G2 mini er på vej

Foruden det så er kameraet på LG G2 mini på 8 megapixels, hvor det i LG G2 var på 13 megapixels. LG G2 mini kommer heller ikke i en 4G/LTE variant.

Opdateret software på mini

Der har været mange skriverier omkring opdateringen Android 4.4 KitKat til LG G2, men den er endnu ikke frigivet til LGs topmodel.

 – TEST: LG G2

Her er der dog godt nyt om LG G2 mini, den kommer nemlig med den nyeste Android-version – Android 4.4 KitKat.

Andre specifikationer på LG G2 mini er 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, fås som dual-SIM model og med et 2.440 mAh batteri.

LG G2 mini ventes, at komme i handlen på de første markeder i marts måned, men forventes først at lande i Europa i løbet af april måned. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

LG i Danmark er foreløbigt tavse om den nye mini-model. LG har også annonceret deres LG L Series III, med modellerne L40, L70 og L90, som alle vil blive fremvist til Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer