LG G2 mini er offentliggjort før tid

Sidste års topmodel fra LG får nu en ”mini”. LG har fortalt, at de vil lancere LG G2 mini til MWC med Android 4.4.

LG G2 mini (Foto: LG)

LG G2 mini (Foto: LG)

Den 5,2 tommer store topmodel, LG G2, får inden længe en lillebror med en skærm på 4,7 tommer. Det er mini-versionen LG G2 mini, der er blevet pre-annonceret af LG Netherland forud for lanceringen på Mobile World Congress. Det skriver GSMArena.com.

Mobile World Congress 2014 – sådan følger du med

Sony har netop sendt deres mini-version af Z1 på gaden, og modsat konkurrenterne så er Sonys mini-model ikke et kompromis af topmodellen. Derfor har der også været store forventninger til, at LG måske heller ikke ville gå på kompromis med deres LG G2 mini.

WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

LG G2 mini går særligt på kompromis på to kerne-områder, nemlig processoren der er blevet nedgraderet til en 1.2 GHz quad-core Snapdragon 400 eller Nvidia Tegra 4i Chip og skærmopløsningen 540 x 960 pixels.

LG G2 mini er på vej

Foruden det så er kameraet på LG G2 mini på 8 megapixels, hvor det i LG G2 var på 13 megapixels. LG G2 mini kommer heller ikke i en 4G/LTE variant.

Opdateret software på mini

Der har været mange skriverier omkring opdateringen Android 4.4 KitKat til LG G2, men den er endnu ikke frigivet til LGs topmodel.

 - TEST: LG G2

Her er der dog godt nyt om LG G2 mini, den kommer nemlig med den nyeste Android-version – Android 4.4 KitKat.

Andre specifikationer på LG G2 mini er 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, fås som dual-SIM model og med et 2.440 mAh batteri.

LG G2 mini ventes, at komme i handlen på de første markeder i marts måned, men forventes først at lande i Europa i løbet af april måned. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

LG i Danmark er foreløbigt tavse om den nye mini-model. LG har også annonceret deres LG L Series III, med modellerne L40, L70 og L90, som alle vil blive fremvist til Mobile World Congress.

LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG's vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone - nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram