LG: Den røde Nexus 5 kommer til Danmark

0

LG Nordic postede for noget tid siden et billede af den røde variant af Nexus 5 på Instagram. Nu fortæller LG Danmark, at den kommer i butikkerne.

LG Nexus 5 (Foto: LG)
LG Nexus 5 (Foto: LG)

LG har i dag bekræftet over for MereMobil.dk, at den røde variant af Nexus 5-telefonen kommer i de danske butikker. Og i dag skrev LG Nordic på Google+ og Twitter, at telefonen kommer til Norden.

 – WEB-TV: Nexus 5 – derfor er den værd at købe

LG Sverige har udsendt en pressemeddelelse om, at modellen kommer i de svenske butikker. Men vi skal altså ikke være bange for, at blive overset i Danmark – den kommer nemlig også i de danske butikker.

 – TEST: Nexus 5 – den bedste Nexus til dato

– “Nexus 5 i rød kommer til Danmark omkring marts-april måned,” siger LGs danske landechef Morten Aagaard til MereMobil.dk.

 – TIPS: Tre tips til din Nexus 5

Prisen ventes, at være som på den sorte model, som i skrivende stund kan erhverves for 3.159 kroner uden abonnement hos blandt andet Proshop.dk.

LG bekræfter smartwatch

Mere til historien

LG har produceret både Nexus 4 og Nexus 5 i samarbejde med Google, det er uvist om de også vil stå bag en eventuel Nexus 6. Der er Lenovo nævnt, som producent, hvilket kan give mening efter Google har købt sig ind i Lenovo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer