Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – prisbillig tablet

7

Lenovo lancerede i mandags en ny tablet og nye smartphones, dog ventes det kun at være den nye tablet, som rammer de danske butikker.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ (Foto: Lenovo)
Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ (Foto: Lenovo)

Årets mobilmesse i Barcelona bød også på en ny tablet fra Lenovo, da de mandag morgen annoncerede både nye smartphones og altså den nye Yoga Tablet 10 HD+. De nye smartphones skal vi ikke forvente på det danske marked, men det skal vi til gengæld Yoga Tablet 10 HD+, der er en Android-tablet.

 – Nexus 6 skal måske produceres af Lenovo

Yoga Tablet 10 HD+ er en efterfølger til den originale Yoga Tablet, men med nye teknologier. Det til trods er batteritiden fortsat på 18 timer.

Lenovos nye tablet kommer med Android 4.3, 10,1 tommer Full-HD skærm (1920 x 1200 pixels),Qualcomm Snapdragon 400 processor med quad-core CPU, 8 megapixels kamera og Dolby audio. Se alle specifikationerne på Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ her.

Google har solgt Motorola til Lenovo

Yoga Tablet 10 HD+ kommer også med de nye DOit applikationer, der er fem forskellige applikationer, som imødekommer brugerens behov. Funktionerne hedder ShareIt, SecureIt, SyncIt, SnapIt Camera og SeeIt Gallery.

 – Google er blevet medejer af Lenovo

Den nye tablet kommer til Europa fra april måned og vil få en vejledende udsalgspris, der starter fra 2.200 danske kroner.

Læs nærmere om forgængeren Yoga Tablet 10 her.

Mere til historien

Er du interesseret i, at læse nærmere om Lenovos præsentationer til årets Mobile World Congress, så kan du læse deres engelsk-sprogede pressemeddelelser her.

Læs også:

Lenovo/Motorola-aftale presser Apple

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer