Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – prisbillig tablet

Lenovo lancerede i mandags en ny tablet og nye smartphones, dog ventes det kun at være den nye tablet, som rammer de danske butikker.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ (Foto: Lenovo)

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ (Foto: Lenovo)

Årets mobilmesse i Barcelona bød også på en ny tablet fra Lenovo, da de mandag morgen annoncerede både nye smartphones og altså den nye Yoga Tablet 10 HD+. De nye smartphones skal vi ikke forvente på det danske marked, men det skal vi til gengæld Yoga Tablet 10 HD+, der er en Android-tablet.

 – Nexus 6 skal måske produceres af Lenovo

Yoga Tablet 10 HD+ er en efterfølger til den originale Yoga Tablet, men med nye teknologier. Det til trods er batteritiden fortsat på 18 timer.

Lenovos nye tablet kommer med Android 4.3, 10,1 tommer Full-HD skærm (1920 x 1200 pixels),Qualcomm Snapdragon 400 processor med quad-core CPU, 8 megapixels kamera og Dolby audio. Se alle specifikationerne på Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ her.

Google har solgt Motorola til Lenovo

Yoga Tablet 10 HD+ kommer også med de nye DOit applikationer, der er fem forskellige applikationer, som imødekommer brugerens behov. Funktionerne hedder ShareIt, SecureIt, SyncIt, SnapIt Camera og SeeIt Gallery.

 – Google er blevet medejer af Lenovo

Den nye tablet kommer til Europa fra april måned og vil få en vejledende udsalgspris, der starter fra 2.200 danske kroner.

Læs nærmere om forgængeren Yoga Tablet 10 her.

Mere til historien

Er du interesseret i, at læse nærmere om Lenovos præsentationer til årets Mobile World Congress, så kan du læse deres engelsk-sprogede pressemeddelelser her.

Læs også:

Lenovo/Motorola-aftale presser Apple

 

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram