Nexus 6 skal måske produceres af Lenovo

RYGTE: Efter Google har solgt Motorola til Lenovo er rygterne for alvor i gang om, at det bliver Lenovo, der skal udvikle Nexus 6.

Lenovo K900 (Foto: Lenovo)

Lenovo K900 (Foto: Lenovo)

Torsdag i sidste uge blev det officielt, at Lenovo køber Motorola af Google for omkring 16 milliarder danske kroner. Og i kølvandet på dette opkøb, er rygterne nu for alvor i gang om, det bliver Lenovo, som skal producere den måske bliver den sidste Nexus – den der forventes i 2014. Det skriver idigitaltimes.com.

Google: Derfor har vi solgt Motorola

Det er Twitter-brugeren Eldar Murtazin, der står bag de seneste rygter. Murtazin har også oplyst, at Nexus-serien stopper i 2015. Efterfølgende vil mobilerne komme i Google Play Editions, formentlig lidt a la hvad der er set på det amerikanske marked med HTC One og Samsung Galaxy S4 i 2013.

 - ”Lenovo vil lancere et af de sidste Nexus-produkter og volumen vil blive stor og fokuseret på det amerikanske marked,” sådan skrev Eldar Murtazin på Twitter den 30. januar 2014.

Hvis/når Motorola-handlen mellem Lenovo og Google godkendes, så bliver Lenovo i øvrigt verdens tredjestørste smartphone-producent.

Mere til historien

Disse rygter om, at Nexus 6 bliver med Lenovo som producent, er endnu ikke bekræftet af Google. Det er LG Electronics, der har stået bag de to seneste Nexus-modeller – Nexus 4 og Nexus 5.

Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
iPhone 15 kommer i disse farver

Det rygtes, at iPhone 15 og iPhone 15 Plus kommer flere forskellige farver. Her er listen over farverne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram