Nexus 6 skal måske produceres af Lenovo

0

RYGTE: Efter Google har solgt Motorola til Lenovo er rygterne for alvor i gang om, at det bliver Lenovo, der skal udvikle Nexus 6.

Lenovo K900 (Foto: Lenovo)
Lenovo K900 (Foto: Lenovo)

Torsdag i sidste uge blev det officielt, at Lenovo køber Motorola af Google for omkring 16 milliarder danske kroner. Og i kølvandet på dette opkøb, er rygterne nu for alvor i gang om, det bliver Lenovo, som skal producere den måske bliver den sidste Nexus – den der forventes i 2014. Det skriver idigitaltimes.com.

– Google: Derfor har vi solgt Motorola

Det er Twitter-brugeren Eldar Murtazin, der står bag de seneste rygter. Murtazin har også oplyst, at Nexus-serien stopper i 2015. Efterfølgende vil mobilerne komme i Google Play Editions, formentlig lidt a la hvad der er set på det amerikanske marked med HTC One og Samsung Galaxy S4 i 2013.

 – ”Lenovo vil lancere et af de sidste Nexus-produkter og volumen vil blive stor og fokuseret på det amerikanske marked,” sådan skrev Eldar Murtazin på Twitter den 30. januar 2014.

Hvis/når Motorola-handlen mellem Lenovo og Google godkendes, så bliver Lenovo i øvrigt verdens tredjestørste smartphone-producent.

Mere til historien

Disse rygter om, at Nexus 6 bliver med Lenovo som producent, er endnu ikke bekræftet af Google. Det er LG Electronics, der har stået bag de to seneste Nexus-modeller – Nexus 4 og Nexus 5.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer