Nexus 6 skal måske produceres af Lenovo

RYGTE: Efter Google har solgt Motorola til Lenovo er rygterne for alvor i gang om, at det bliver Lenovo, der skal udvikle Nexus 6.

Lenovo K900 (Foto: Lenovo)

Lenovo K900 (Foto: Lenovo)

Torsdag i sidste uge blev det officielt, at Lenovo køber Motorola af Google for omkring 16 milliarder danske kroner. Og i kølvandet på dette opkøb, er rygterne nu for alvor i gang om, det bliver Lenovo, som skal producere den måske bliver den sidste Nexus – den der forventes i 2014. Det skriver idigitaltimes.com.

Google: Derfor har vi solgt Motorola

Det er Twitter-brugeren Eldar Murtazin, der står bag de seneste rygter. Murtazin har også oplyst, at Nexus-serien stopper i 2015. Efterfølgende vil mobilerne komme i Google Play Editions, formentlig lidt a la hvad der er set på det amerikanske marked med HTC One og Samsung Galaxy S4 i 2013.

 - ”Lenovo vil lancere et af de sidste Nexus-produkter og volumen vil blive stor og fokuseret på det amerikanske marked,” sådan skrev Eldar Murtazin på Twitter den 30. januar 2014.

Hvis/når Motorola-handlen mellem Lenovo og Google godkendes, så bliver Lenovo i øvrigt verdens tredjestørste smartphone-producent.

Mere til historien

Disse rygter om, at Nexus 6 bliver med Lenovo som producent, er endnu ikke bekræftet af Google. Det er LG Electronics, der har stået bag de to seneste Nexus-modeller – Nexus 4 og Nexus 5.

Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram