Kommende version af Apple TV får tv-tuner

0

RYGTE: Apple skulle ifølge rygtebørsen have testet prototyper af Apple TV, som har indbygget tv-tuner, hvilket gør det muligt at se kabel-tv.

Apple TV kategorien på forsiden af Apple Store
Apple TV kategorien på forsiden af Apple Store

Hvis man skal tro hjemmesiden 9to5Mac, så tyder det på, at Apple TV får en større opgradering inden længe.

Apple har nemlig foretaget ændringer i deres onlinebutik, som peger i retning af en snarling opgradering af den populære medieboks, Apple TV. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Apple TV har tidligere været et lille projekt for Apple, men nu har det fået en fremtrædende plads i Apple Store. Tidligere har det været godt gemt væk i iPod-sektionen, men nu er det altså kommet på niveau med Mac, iPad, iPhone og iPod og fået sin helt egen sektion.

Disse ændringer tolker 9to5Mac altså som et tegn på, at der inden længe vil ske noget interessant med Apple TV.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Kilder fortæller også, at Apple har testet prototype af medieboksen med en indbygget tv-tuner, hvilket gør det muligt at sende kabel-tv igennem boksen og se tv-kanaler via Apple TV. Fremtidige versioner skulle også blive til i kombination med AirPort Express produkter, hvilket vil betyde en indbygget 802.11ac router.

Skal man tro de seneste rygter, så vil den næste generation af Apple TV allerede komme i marts/april måned, men Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Næste generation af Apple TV skulle også få fokus på gaming, hvor controlleren kan være enten en iPad, iPhone eller iPod Touch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer