HTC teaser for ”HTC OnePlus” i officiel video

HTC har frigivet en officiel teaservideo for ”The All New HTC One”, der præsenteres den 25. marts.

HTC har til dette års Mobile World Congress kun lanceret mellemklasse telefoner og gemmer topmodellen til en event i London og New York tirsdag den 25. marts.

- HTC Desire 816 – en mellemklasse phablet

Dette er formentlig et klogt valg, da Samsung har lanceret deres topmodel Galaxy S5 til den igangværende MWC-messe og dermed nok ville få størst opmærksomhed – Samsung er jo verdens største smartphone-producent. Men HTC har alligevel lidt ting i ærmet vedrørende deres efterfølger til ”HTC One”. Først var der lidt drillerier på Twitter om Galaxy S5 og nu har de offentliggjort en teaservideo, hvor der fortælles om BoomSound.

http://www.youtube.com/watch?v=D0brzd7BfM4

- HTC og Nokia laver sjov med Galaxy S5

I videoen snakkes der om ”The All New HTC One”, men billedet er pixeleret og en trompet lyder, henover talen om det nye produkt. Det skriver Androidguys.com.

- HTC OnePlus er efterfølgeren til HTC One

HTC fortæller så, at man er nødt til at vente til lanceringen den 25. marts for mere information.

MereMobil.dk dækker lanceringen af ”The All New HTC One”.

Mere til historien

Sidste år offentliggjorde HTC topmodellen HTC One til en event ugen op til MWC 2013. Den blev nemlig præsenteret tirsdag den 19. februar 2013.

Læs også:

- HTC Desire 610 – en mellemklasse mobil

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram