HTC M8 vil blive lanceret i marts

0

RYGTE: Efterfølgeren til HTC One forventes at blive præsenteret i slutningen af marts måned, hvis man skal tro Twitter-brugeren @evleaks.

Sidste år var New York stedet, når der skulle afholdes præsentation af mobilproducenternes topmodeller. Samsung præsenterede Galaxy S4 ved en stort anlagt event, det samme gjorde sig gældende for Nokia da de præsenterede Lumia 1020 og LG, da de fremviste deres LG G2. Også HTC afholdte en event i New York sidste år, men dog et simultant event, hvor det blev holdt samtidig i både London og New York.

Nu er det ud til, at HTC også vil afholde event i New York i 2014, når efterfølgeren til HTC One skal præsenteres.

 – TEST: HTC One – den nye smartphonekonge

Skal man tro de seneste rygter, fra Twitter-brugeren @evleaks, så vil HTC M8 (HTC One 2 – HTC One+) altså blive præsenteret i slutningen af marts måned. Det er uvist om det i så fald også denne gang vil være et simultant event. Det skriver GSMArena.com.

Tweet fra @evleaks
Tweet fra @evleaks

 – HTC One+ kommer i slutningen af marts

Det forventes, at HTC M8 vil få en 4.9-5.0 tommer 1080p skærm, Snapdragon 800 procesor, UltraPixels kamera med enten 6 eller 8 megapixels. I øvrigt er der også forventning om, at den fra starten af kommer i dual-SIM version – hvilket der kom i efteråret af HTC One.

– HTC løber ind i problemer med HTC One+-navn

HTC M8 vil formentlig få indlagt tasterne Hjem og Tilbage, som en del af skærmen, og ikke som nu, selvstændige touchknapper, skriver Pocketnow.com.

HTC har endnu hverken be- eller afkræftet disse rygter. MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

HTC har vundet mange priser og positive anmeldelser for deres topmodel HTC One, men salgstallene er ikke helt fulgt efter. HTC One blev også kåret, som “Årets Mobil 2013” på MereMobil.dk. Men måske HTC for alvor kommer tilbage på smartphone-markedet med efterfølgeren.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer