HTC M8 – den nye HTC One – her er den

3

Tag et kig. Her er HTC M8, den kommende nye udgave af HTC One.

HTC M8
HTC M8 (Foto: HTCFamily_RU)

HTCs næste topmodel, efterfølgeren til HTC One, kan nu ses på et billede, der er sluppet ud på nettet fra HTCFamily_Ru på Twitter.

Modellen har det interne arbejdsnavn HTC M8. Det kommercielle navn er endnu ikke kendt, men der tales om, at det måske kan blive HTC One+. Der har dog været skrevet om problemer med navnerettigheder omkring One+-navnet.

Arbejdsnavnet for HTC One var HTC M7.

HTC vil satse på lavpris-smartphones

Noget af det mest bemærkelsesværdige ved HTC M8 er, at tasterne Tilbage og Hjem ikke længere optager plads i selve produktdesignet, men nu bliver til onscreen-taster, sådan som vi allerede har set det på andre telefoner.

HTC M8 Mini er også på vej

Specifikationerne på HTC M8 / HTC One+ er fortsat usikre, men sandsynligvis bliver skærmen 4.9-5.0-tommer i Full HD opløsning.

Snapdragon 800-processoren driver det hele, og der tales på rygteplan om enten et 6 eller 8 megapixels kamera med HTCs Ultrapixels teknik.

Rygterne løber stærkt og det tyder på, at der også kommer en HTC M8 / HTC One+ Mini.

Det forventes også, at HTC opdaterer Android-brugerfladen til HTC Sense 6.0, der vil rykke lidt ved layoutet og udtrykket på skærmen.

HTC M8 vil måske blive præsenteret for offentligheden i slutingen af marts. MereMobil.dk følger sagen.

Mere til historien

Trods positiv omtale af HTC One på verdensplan, har produktet ikke formået at løfte HTCs globale markedsandel. Ifølge Strategy Analytics endte HTCs markedsanedel i 2013 på omkring to procent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer