HTC Desire 816 – en mellemklasse phablet

HTC er klar med udvidelse til Desire-serien og netop annonceret Desire 816, som er en 5.5 tommer stor phablet i mellemklassen.

HTC Desire 816 (Foto: HTC)

HTC Desire 816 præsenteres til Mobile World Congress 2014 (Foto: HTC)

HTC har annonceret en ny mellemklasse phablet, der hedder Desire 816 og kommer med en skærm på 5.5 tommer, der har en opløsning på 720p. Ligeledes har de annonceret “lillebroderen” HTC Desire 610.

 – HTC Desire 610 – en mellemklasse mobil

Den nye Desire 816 markerer begyndelsen til en Desire-familie med nye design, der er blevet tilført fronthøjttalerne, som blandt andet kendes fra HTC One.

TEST: HTC One – den nye smartphone-konge

– “HTC Desire 816 markerer begyndelsen på en spændende ny æra for mellemklassen af smartphones,” udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic, i en pressemeddelelse.

TEST: HTC Desire 500 – et godt køb til fair pris

HTC Desire 816 (Foto: HTC)

HTC Desire 816 (Foto: HTC)

Desire 816 kommer også med en 1.6GHz quadcore Snapdragon 400 processor, 1.5 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort på op til 64 GB, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, Sense 5.5, 4G/LTE, HTC Zoe og Video Highlights, HTC BoomSound og HTC BlinkFeed.

HTC Desire 816 kommer i udvalgte farver i Danmark inden udgangen af andet kvartal. Den endelige lanceringsdato og pris er endnu ukendt.

HTC vil satse på lavpris smartphones

Mere til historien

Mobile World Congress 2014 ventes ikke, at byde på nogen topmodel fra HTC. Denne ventes præsenteret til en event i London tirsdag den 25. Marts. MereMobil.dk dækker HTCs event – du kan følge den her.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram