Gode anmeldelser til ny Facebook app

7

Den nye Facebook-applikation ”Paper Stories From Facebook” blev frigivet til amerikanerne i går, og anmelderne er positive.

Paper Stories from Facebook
Paper Stories from Facebook

Tidligere fik Android-brugerne ”Facebook Home”, som gjorde dit Facebook-indhold blev integreret på udvalgte Android-telefoner. ”Facebook Home” blev dog aldrig så populær, som Facebook formentlig havde håbet på.

I sidste uge kom det så frem, at Facebook kom med en Flipboard-konkurrent, som lyder navnet ”Paper Stories From Facebook”. Denne blev frigivet til amerikanske iOS-brugere i går og anmelderne er begejstret.

 – Facebook på vej med nyhedslæseren Paper

 – ”This could be your only Facebook App…someday,” lyder det blandt andet fra Engadget.com. Foruden dette skriver de også, at Facebook Paper har potentialet til at ændre den måde du interagerer med Facebook, som helhed. Og Facebook Paper er måske alt det, som Facebook Home ikke var.

Engadget.com mener også, at Facebook Paper vil passe dem, som ikke er til lange status-opdateringer, samt Twitter-tilhængere, der også er vant til korte status-opdateringer.

The Verge.com mener, at når først du har brugt applikationen (Facebook Paper), så vil du aldrig benytte den almindelige Facebook applikation igen. Dette til trods for, at den ikke har alle de funktioner, som kendes fra den almindelige applikation, men den opfylder størstedelen af de behov der er. Og kort sagt, så er den bedre – meget bedre.

 

Det er i første omgang desværre kun amerikanerne, som får glæde af den nye ”Paper”-applikation til iOS og det er uvist om den frigives til danske iOS-brugere.

Mere til historien

Da Facebook Home kom i den 12. april 2013 gik der nogle dage inden den kunne hentes i Danmark. Det er uvist om vi om få dage også kan downloade Facebook Paper herhjemme.

Video med Facebook Paper

http://www.youtube.com/watch?v=IhrbT9O6kW8

Video med Facebook Home

 

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer