Galaxy S5 kommer i to forskellige versioner

Ligesom tilfældet var med Galaxy S4, så kommer Galaxy S5 også i to versioner med forskellig processor. Dansk udgave får Snapdragon 801.

Exynos 5 Octa (Foto: Samsung)

Exynos 5 Octa (Foto: Samsung)

Samsung lancerede den nye topmodel Galaxy S5 mandag aften til deres Unpacked 5-event i Barcelona. Under selve præsentationen blev det ikke nævnt hvilken processor, der sidder i den nye topmodel.

Det eneste, som producenten oplyste i pressemeddelelsen var, at det en 2,5GHz quad-core processor og 2GB RAM.

Tirsdag valgte chipproducenten Qualcomm dog at udsende en pressemeddelelse, hvor de slår fast, at Galaxy S5 har en Snapdragon 801-processor. Sonys nye flagskib Xperia Z2 har også en Snapdragon 801 processor, men til gengæld flere RAM, den er nemlig udstyret med 3GB RAM. Det skriver Amobil.no.

Sony Xperia Z2 – ny flagskibsmodel fra Sony

Ligesom med Galaxy S4 forventes den anden variant, at komme med Samsungs egen Exynos-chip, formentlig en octa-core. Denne variant er dog formodentlig kun til få udvalgte markeder.

Mere til historien

Galaxy S5 kommer på de første markeder den 11. april, hvor det ventes Danmark vil være blandt. Den vejledende udsalgspris er meldt ud til 5.495 kroner uden abonnement.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram