Galaxy S5 – detaljer og salgsstarten lækket

0

Samsungs næste topmodel ventes i handlen på de første markeder allerede i midten af marts måned, ifølge nye oplysninger.

Samsung Galaxy S5
Billede og Specifikationer lækket af Galaxy S5 – GalaxyS5info.com (Kilde: Androidguys.com)

Samsung er normalt gode til, at holde oplysninger om deres kommende produkter tæt på kroppen, men en executive har talt over sig og fortalt salgsstarten for Galaxy S5 vil blive den 13. marts 2014. Det skriver Androidguys.com.

– Samsung Galaxy S5 – æske og specs

Skal man tro oplysningerne fra GalaxyS5info.com, så får den kommende topmodel en skærm på 5,3 tommer og er af typen Flexible OLED YOUM Display med oleophobic coating, 3 GB RAM, 2 GHz Exynos 5 octa-core processor, Android 4.4 KitKat, 16 megapixels kamera, 3.2 megapixels frontkamera, 32/64/128 GB intern hukommelse, 3.200 mAh batteri og være udformet i et aluminiums unibody design.

– Prisen på Galaxy S5 vil styrtdykke

Eldar Murtazin er ligesom @evleaks ofte kommet med afsløringer, der har peget i retningen af det endelige product. Og han mener, at Galaxy S5 kommer i nogle varianter med forskellige navne. Det kunne eksempelvis være Galaxy S5 Plus og Galaxy S5 Classic eller lignende – high-end modellen kommer formentlig på markedet et par uger senere, ifølge Murtazin. Det skriver Intomobile.com.

– Galaxy S5 afsløres den 24. februar 2014

Et lækket dokument viser også, at vi skal forvente Galaxy S5 kommer i en “gold”-version. Guld er efterhånden blevet “farven” i mobilbranchen. Sidste år kom både iPhone 5S, HTC One 4G, Galaxy S4 og nogle andre telefoner i en guld-version. Og vi skal altså også regne med, at Galaxy S5 kommer i en guld-farve, det er dog uvist om det kan være en særlig variant til Vodafone.

Kommer Galaxy S5 i handlen fra midten af marts på de første markeder, så vil den have et forspring i forhold til HTCs efterfølger til HTC One, der først forventes præsenteret tirsdag den 25. marts.

MereMobil.dk dækker Samsungs Unpacked 5-event, der ventes at være præsentationen af Galaxy S5. Det sker alt sammen mandag den 24. februar klokken 20.00 dansk tid.

Mere til historien

Twitter-brugeren @Evleaks har også lækket formodede pressefotos af HTC One-efterfølgeren, og denne kommer formentlig også i en guld-model. Vil du følge med i HTC M8 så husk at tilmelde dig vores M8-liste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer