Forårssæsonen på vej – er du klar til den nye kollektion?

0

BAGGRUND: Årets mobilmesse MWC i Barcelona er på trapperne, hvilket er startskuddet for en række lanceringer af nye mobiler.

Samsung Galaxy S4
Et billede fra præsentationen i New York af Samsung Galaxy S4.

Verdens største mobilmesse i Barcelona plejer, at være stedet hvor en masse producenter offentliggør deres forårskollektion af smartphones.

Dog har nogle enkelte producenter allerede tyvstartet året på CES-messen  – blandt andet, hvor LG præsenterede LG G Flex og Sony var klar med deres Sony Xperia Z1 Compact. Begge telefoner har allerede været under luppen på MereMobil.dk.

– WEB-TV: Se testen af LG G Flex

Mobilmarkedet er på mange måder ligesom modeverdenen, med det menes, at den er opdelt i sæsoner, hvor de store ”mobilhuse” kommer med deres bud på en forårs- og efterårskollektion.

Årets første store kollektion er den, som de fleste producenter præsenterer under enten CES i Las Vegas i januar måned eller under Mobile World Congress, som løber af staben slut februar start marts.

– Årets første smartphone-kuld er præsenteret

I år forventes det Samsung præsenterer deres Galaxy S5 under Mobile World Congress – nærmere præcist mandag den 24. februar 2014.

 – Samsung Galaxy S5 – følg Unpacked 5-event

Men der er også forventninger til HTC og LG, at de har en efterfølger på vej til deres topmodel fra sidste år. Ligesom det også ventes, at LG har en mini-version på vej af topmodellen LG G2.

 – LG G2 mini er på vej

LG ventes at komme med LG G3 i første halvdel af 2014, mens HTC allerede ventes at have en præsentation klar af efterfølgeren til HTC One, som lige nu lyder kodenavnet HTC M8.

Det bliver et spændende halvår, hvor vi måske også får endnu en telefon fra den danske mobilproducent Lumigon. Der i starten af januar oplyste, at de var på vej med en 4G-telefon.

– Lumigon snart klar med ny 4G-smartphone

Hvilken telefon er du mest spændt på? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder. MereMobil.dk dækker Mobile World Congress og er tilstede ved arrangementet.

Mere til historien

Samsung afholdte en kæmpe event i New York sidste år, da de præsenterede Samsung Galaxy S4. Men der er store forventninger til, at de i år vil lancere deres bud på en topmodel i 2014 til årets Mobile World Congress.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer