Første nordiske Apple TV app klar

2

TV-udbyderen Svenske TV4 har netop fået en app på Apple TV. Danske TV-udbydere er også i dialog med Apple.

Svenske TV4 på Apple TV
Svenske TV4 på Apple TV

Svenske TV4 har, som den første nordiske TV-udbyder, fået en applikation på Apple TV. Dette vidner om, at platformen åbnes op, skriver Flatpanels.dk.

Med TV4 Play, som applikationen hedder, får svenskerne de seneste 7 dages TV gratis i et arkiv og det afspilles endda i HD-kvalitet. Premium-abonnenter får adgang til et endnu større katalog med flere film og TV-serie. TV4 oplyser desuden i en pressemeddelelse, at mere indhold er på vej.

 – Kommende version af Apple TV får TV-tuner

Applikations-platformen til Apple TV er ikke ligeså åben, som den App Store der kendes fra iPhone og iPad og det har længe kun været amerikanske tjenester, der kom med applikationer. Men det vidner om, at der gradvist kommer flere til. Den første nordiske applikation er nu hermed kommet, ligesom der også findes Sky Sport i Storbritannien, Watchever i Tyskland og CanalPlay i Frankrig.

De danske tv-udbydere har ikke meldt ud officielt ud omkring deres planer vedrørende en Apple TV applikation, men FlatpanelsDK erfarer, at flere af de danske udbydere skulle have en konkret dialog i gang med Apple om mulighederne for, at være repræsenteret på platformen.

Det er endnu uvist, hvornår vi ser den første danske applikation på Apple TV.

Mere til historien

Apple har jævnligt egne applikationer til events, så man kan følge med. Dette gælder alt fra deres Keynotes til iTunes Festival.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer