Fitbit-brugere får udslæt af armbånd

0

Producenten af fitness-armbåndet Fitbit arbejder intenst på, at finde årsagen til, at flere brugere har fået udslæt efter brug.

Producenten bag fitness-armbåndet Fitbit har fået meldinger om, at flere brugere har fået udslæt, blærer eller tør hud af det nyeste produkt Force-armbåndet fra Fitbit. Det skriver Wall Street Journal.

En kvindelig bruger fra Massachussetts skulle have fået et brandsårslignende udslet efter at have brugt armbåndet i syv uger. Til Wall Street Journal siger hun også, at hun ikke ønsker erstatning, men blot at selskabet vil trække det nye armbånd tilbage.

– Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Fitbit Force (Foto: Fitbit)
Fitbit Force (Foto: Fitbit)

Fitbit-chefen James Park bekræfter, at de lægger store ressourcer  i at finde ud af årsagen til disse udslæt. Park selv definerer udslættet som kontaktallergi, der kan give en hudirritation, som ligner noget der er solbrændt eller eksem. Det skriver Mobilen.no.

Stålet i armbåndet er mistænkt for at indeholde nikkel. Men selskabet undersøger også andre mulige årsager. Fitbit tilbyder pengene tilbage til alle brugere, som ikke er tilfredse med deres armbånd.

Vi har ikke kunne finde Fitbit Force på deres officielle hjemmeside, så produktet virker til at være fjernet, mens de undersøger sagen.

Mere til historien

Armbåndet Fitbit Force er ikke det samme, som det der er mest kendt i Danmark. Det hedder Fitbit Flex og er tidligere anmeldt her på MereMobil.dk. Du kan læse testen af Fitbit Flex her.

http://www.youtube.com/watch?v=1Eig_xyVMxY

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer