Fejl hos TDC Hosting trækker Telmore ned

0

TDC Hosting har driftsproblemer, der har trukket Telmore.dk ned

Telmore.dk
Telmore.dk

Torsdag omkring klokken 14 (13. februar 2014) var der problemer med TDC’s hostiing-tjeneste TDC Hosting, skriver Version2.dk.

Problemerne har ramt flere kunder, der har deres websites liggende i datacentret, men det er ikke kun gået ud over eksterne kunder. Det TDC-ejede Telmore fik som følge af problemerne, en utilgængelig hjemmeside.

Det betyder at Telmores omkring 700.000 kunder ikke kan tilgå deres brugerprofil, ændre produkt eller optanke kontoen.

– ”Det er rigtigt, at der har været nogle driftsproblemer, der har påvirket nogle kunder,” siger pressemedarbejder i TDC Povl Rasmussen til Version2.dk.

Til MereMobil.dk fortæller Povl Rasmussen at det er det datacenter der ligger ved Gl. Køgelandevej der er ramt.

Klokken 16.33 fulgte følgende opdatering på sagen fra TDC

– ”Vi har lokaliseret fejlen. Årsagen var kort fortalt, at forbindelsen mellem vores serverfarme, der omfatter vores virtuelle servere, og vores storage-systemer blev afbrudt kortvarigt. Det medførte, at vi måtte genstarte vores virtuelle servere, og det er det, som har taget tid at få op at køre. Opstartsprocessen er ikke helt ukompliceret, da det skal ske i en bestemt rækkefølge. Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over de driftsproblemer, som det har medført hos nogle af vores kunder, og det kan vi kun beklage. Selvom den grundlæggende fejl er fundet og løst, er nogle kunder endnu ikke oppe at køre. Det vil de komme løbende.”

Klokken cirka 17.30 var Telmore.dk igen i luften.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer