Doro klar med ny Android-tablet

0

Den ældrevenlige producent Doro har netop introduceret en ny Android tablet og nye brugervenlige bærbare computere på MWC.

Doro TabEasy (Foto: Doro)
Doro TabEasy (Foto: Doro)

Doro er verdens førende producent på de bruger- og ældrevenlige mobiltelefoner og nu er de også klar med en Android-tablet og PC. Dette giver endnu flere muligheder for Doro’s målgruppe i teknikkens verden.

I løbet af de sidste to år har Doro udviklet en simple brugerflade, som kan bruges til både tablets og PC’er. Hvilket gør det nemmere og mere tilgængeligt for seniorer at give sig i kast med “den favre nye verden”.

 – Doro PhoneEasy 605 har den bedste antenne

Og de har netop lanceret den Android-baserede tablet Doro TabEasy, der er en 10 tommer tablet med et stærkt cover, som både beskytter og gør den nem at håndtere.

Den nye tablet bygger videre på brugerflade, som kendes fra Doro’s smartphones. Dermed bliver det nemt for brugerne, der er vant til Doro’s smartphones, at give sig i kast med den nye tablet.

…også klar med bærbare computere

Doro EasyPC (Foto: Doro)
Doro EasyPC (Foto: Doro)

Foruden Doro TabEasy, så er de også klar med en række nye bærbare computere. Doro EasyPC findes i tre forskellige varianter. En med 15 tommer, en med 17 tommer og så en med 15 tommer skærm og touch.

– “Lanceringen af disse produkter markerer et nyt kapitel i vores historie. Branchen flyder over med nye teknologier, som til tider kan få seniorerne til at føle sig sat af. Hos Doro er vi lidt anderledes, fordi vi tager seniorerne i hånden på den teknologiske rejse – bevæger os i et for dem mere overkommeligt tempo. Vi er stolte af at tilbyde produkter, som seniorer over hele verden kan bruge både hjemme og på farten. De nye produkter giver Doro en ny dimension og supplerer vores eksisterende sortiment perfekt,” siger Rudi Iversen, country manager hos Doro Danmark.

 – Danske Bank lancerer ældrevenlig netbank

Doro skriver også i deres pressemeddelelse, at de senere på året lancerer smartphonen Doro Liberto 820. Der får funktionaliteter, som ikke tidligere er set på Doro’s produkter.

Mere til historien

Ifølge en undersøgelse, som Doro har foretaget, viser det sig, at 45 procent af de europæiske seniorer ønsker sig en smartphone. I Skandinavien er tallet endda endnu højere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer