DAG 4 – Mobile World Congress 2014

Fjerde og sidste officielle dag på årets MWC-messe er nu lakket mod enden og messen pakkes ned. Her er dagens overblik.

Lenovo S850 (Foto: Lenovo)

Lenovo S850 (Foto: Lenovo)

Mobile World Congress er netop lukket og slukket for i år. Dermed er antallet af nyheder i dag langt fra i samme niveau, som dagen før messen gik i gang samt mandag og tirsdag.

I mandags annoncerede verdens fjerdestørste mobilproducent Lenovo tre nye smartphones, samt en ny tablet.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – prisbillig tablet

Men vi skal ikke forvente, at se de nye smartphones på det danske marked. Selvom Lenovo er den fjerdestørste smartphone-producent i verden, så er de altså endnu ikke tilgængelige i Danmark eller andre lande i Vesteuropa. Til gengæld kommer den nye tablet – Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ dog i handlen herhjemme.

Lenovo: Derfor kommer vores telefoner ikke til Danmark

LG Nexus 5 (Foto: LG)

LG Nexus 5 (Foto: LG)

Motorola, som Lenovo i øvrigt netop har købt, kunne også fortælle på MWC 2014, at Moto G er deres absolut bedst sælgende smartphone nogensinde.

Moto G er Motorolas bedst sælgende smartphone

LG annoncerede også, at den røde Nexus 5-telefon rammer de danske butikker inden for en måneds tid. MereMobil.dk måtte selvfølgelig lige et smut forbi standen for, at se den nye i Nexus-familien.

WEB-TV: LG glade for at have rød Nexus 5 i sortiment

Nokia offentliggjorde i mandags deres første Android-telefoner, men i dag fulgte nyheden at vi kan forvente flere Android-mobiler fra den finske producent.

Nokia: Vi kommer med flere Android-mobiler

Lumigon

Lumigon (Foto: Lumigon)

Danske Lumigon var ikke repræsenteret på årets messe, men valgte alligevel på denne sidste officielle messe-dag, at komme med en teaser for deres kommende 4G-telefon.

Mere til historien

Barcelona er endnu engang vært for Mobile World Congress til næste år. MWC 2015 foregår i perioden mandag den 2. til 5. marts.

Mobile World Congress

Mobile World Congress 2015 (Foto. MereMobil.dk)

Læs også:
DAG 3 – Mobile World Congress 2014
DAG 2 – Mobile World Congress 2014
DAG 1 – Mobile World Congress 2014
DAGEN FØR DAGEN – Mobile World Congress 2014

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram