DAG 3 – Mobile World Congress 2014

Tredje dag på årets mobil-messe er slut og det er så småt slut med de store nyheder, men nu er der tid til at undersøge tingene nærmere.

Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold Edition

Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold Edition (Foto: MereMobil.dk)

I takt med at messen nærmer sig sin afslutning, så er det også begrænset med de store nyheder i dag.

Til gengæld giver det tid til, at undersøge tingene nærmere og det har både MereMobil.dk, men også mange andre danske og udenlandske medier nydt godt af.

Samsung har fået en masse omtale i dag, hvilket Galaxy S5 bærer en del af skylden for, men Samsung offentliggjorde også Samsung Knox i version 2.0 i går aftes i Barcelona – samt med en dansk pressemeddelelse i dag.

- Samsung Knox klar i forbedret udgave

Men Galaxy S5 har også fyldt medierne. Det er kommet frem, at den ligesom forgængeren Galaxy S4 kommer i to forskellige versioner, hvor processoren er af forskellig type.

- Galaxy S5 kommer i to forskellige versioner

Der har tidligere været en masse skriverier om, hvor meget ”bloatware”, der egentlig var på telefonerne fra producentens side, hvilket optager plads for forbrugeren. Dette er endnu engang kommet på tale, da det viser sig, at Galaxy S5 med 16GB intern hukommelse stort set kun har det halve ledigt.

- Samsung Galaxy S5 16GB – hvor meget reel plads?

MereMobil.dk opsnappede også nyheden om, at Galaxy Note 3 kommer til Danmark i rose-gold edition. Dette kan du høre nærmere om, samt se telefonen og de nye Galaxy S4 Black Editions i nedenstående web-tv indslag.

- WEB-TV: Galaxy Note 3 guld med KitKat på vej

Du kan i øvrigt være blandt de første til at se Galaxy S5 i Danmark. Se hvordan her.

Da LG i mandags udsendte pressemeddelelse om LG G2 Mini var der også nyt omkring den nye funktion KnockCode, som er en udvidelse af KnockOn. Du kan læse nærmere om KnockCode her.

Sony SmartBand (Foto: Sony)

Sony SmartBand (Foto: Sony)

Sony SmartBand er et rigtig interessant bud på et wearable device i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Se nærmere hvordan Sony SmartBand logger dit liv i en video her.

HTC gemmer deres topmodel til en særskilt event, men derfor benytter de alligevel chancen for, at tease lidt for den kommende topmodel. Producenten har netop frigivet en ny teaservideo.

- HTC teaser for HTC OnePlus i officiel video

MereMobil.dk har også været forbi Asus, der fremviste de nye telefoner som de offentliggjorde i januar på årets CES-messe. Vi fik også en snak med Konrad Hahn, der er nordisk chef i Asus.

 - WEB-TV: Asus satser på Intel i smartphones

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har også et lille klip i godteposen, som vi først fik klar til i dag. Det blev dog optaget i søndags efter Huaweis præsentation af den nye Huawei Ascend G6.

 - WEB-TV: Huawei Ascend G6 – første kig på prisbillig 4G

Mere til historien

Mobile World Congress slutter i morgen, torsdag den 27. februar 2014. Men igen næste år afholdes verdens største mobilmesse, hvor det atter er Barcelona, der er værtsby.

Læs også:

- DAG 2 – Mobile World Congress 2014

- DAG 1 – Mobile World Congress 2014

- DAGEN FØR DAGEN – Mobile World Congress 2014

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram