DAG 3 – Mobile World Congress 2014

0

Tredje dag på årets mobil-messe er slut og det er så småt slut med de store nyheder, men nu er der tid til at undersøge tingene nærmere.

Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold Edition
Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold Edition (Foto: MereMobil.dk)

I takt med at messen nærmer sig sin afslutning, så er det også begrænset med de store nyheder i dag.

Til gengæld giver det tid til, at undersøge tingene nærmere og det har både MereMobil.dk, men også mange andre danske og udenlandske medier nydt godt af.

Samsung har fået en masse omtale i dag, hvilket Galaxy S5 bærer en del af skylden for, men Samsung offentliggjorde også Samsung Knox i version 2.0 i går aftes i Barcelona – samt med en dansk pressemeddelelse i dag.

Samsung Knox klar i forbedret udgave

Men Galaxy S5 har også fyldt medierne. Det er kommet frem, at den ligesom forgængeren Galaxy S4 kommer i to forskellige versioner, hvor processoren er af forskellig type.

Galaxy S5 kommer i to forskellige versioner

Der har tidligere været en masse skriverier om, hvor meget ”bloatware”, der egentlig var på telefonerne fra producentens side, hvilket optager plads for forbrugeren. Dette er endnu engang kommet på tale, da det viser sig, at Galaxy S5 med 16GB intern hukommelse stort set kun har det halve ledigt.

Samsung Galaxy S5 16GB – hvor meget reel plads?

MereMobil.dk opsnappede også nyheden om, at Galaxy Note 3 kommer til Danmark i rose-gold edition. Dette kan du høre nærmere om, samt se telefonen og de nye Galaxy S4 Black Editions i nedenstående web-tv indslag.

WEB-TV: Galaxy Note 3 guld med KitKat på vej

Du kan i øvrigt være blandt de første til at se Galaxy S5 i Danmark. Se hvordan her.

Da LG i mandags udsendte pressemeddelelse om LG G2 Mini var der også nyt omkring den nye funktion KnockCode, som er en udvidelse af KnockOn. Du kan læse nærmere om KnockCode her.

Sony SmartBand (Foto: Sony)
Sony SmartBand (Foto: Sony)

Sony SmartBand er et rigtig interessant bud på et wearable device i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Se nærmere hvordan Sony SmartBand logger dit liv i en video her.

HTC gemmer deres topmodel til en særskilt event, men derfor benytter de alligevel chancen for, at tease lidt for den kommende topmodel. Producenten har netop frigivet en ny teaservideo.

HTC teaser for HTC OnePlus i officiel video

MereMobil.dk har også været forbi Asus, der fremviste de nye telefoner som de offentliggjorde i januar på årets CES-messe. Vi fik også en snak med Konrad Hahn, der er nordisk chef i Asus.

 – WEB-TV: Asus satser på Intel i smartphones

Huawei Ascend G6
Huawei Ascend G6 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har også et lille klip i godteposen, som vi først fik klar til i dag. Det blev dog optaget i søndags efter Huaweis præsentation af den nye Huawei Ascend G6.

 – WEB-TV: Huawei Ascend G6 – første kig på prisbillig 4G

Mere til historien

Mobile World Congress slutter i morgen, torsdag den 27. februar 2014. Men igen næste år afholdes verdens største mobilmesse, hvor det atter er Barcelona, der er værtsby.

Læs også:

DAG 2 – Mobile World Congress 2014

DAG 1 – Mobile World Congress 2014

DAGEN FØR DAGEN – Mobile World Congress 2014

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer