Apple: iTunes Festival til USA

0

Apple har udsendt en pressemeddelelse om, at de for første gang afholder iTunes Festival på amerikansk jord.

iTunes Festival SXSW
iTunes Festival SXSW

Apple oplyser i en pressemeddelelse, at de for første gang vil afholde iTunes Festival på amerikansk jord.

iTunes Festival løber af staben fra den 11. til den 15. marts og afholdes på ACL Live i Moody Theater. De optrædende vil vanen tro være nogle af de kunstnere, som har ligget øverst på iTunes-hitlisten.

Indtil videre er navnene Coldplay, Imagine Dragons, Pitbull, Keith Urban og ZEDD på plakaten, men flere navne følger.

Koncerterne de fem aftener kan opleves gratis via live-streaming – eller ses når det passer dig – enten via iTunes Store på din iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller PC. Du kan også se dem i iTunes Festival applikationen til iOS eller i flot HD-kvalitet via applikationen på dit Apple TV.

– “iTunes Festival i London er blevet en fantastisk mulighed for Apple til at dele vores kærlighed til musik med vores kunder,” sagde Eddy Cue, Apples vicedirektør for Internet Software and Services. “Vi er meget begejstrede for den imponerende række af kunstnere, der skal optræde, og SXSW er det perfekte sted at afholde den første iTunes Festival i USA.”

Læs mere om iTunes Festival her.

Mere til historien

Mere end 400 kunstnere har optrådt foran 430.000 fans og mange millioner seere på internettet til iTunes Festival i London.

Du kan læse mere om iTunes Festival her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer