Angry Birds på vej med ny version

Rovio har netop annonceret, at de er på vej med en ny version af det populære Angry Birds spil – det nye hedder Angry Birds Stella.

Angry Birds Stella (Foto: Rovio)

Angry Birds Stella (Foto: Rovio)

Rovio har i dag annonceret, at de er på vej med en ny version af det populære mobilspil efter at have teaset for noget nyt i går på både Facebook og Twitter.

I det kommende spil, Angry Birds Stella, medvirker den hårde og iltre kvindelige hovedperson Stella sammen med hendes venner og fjender. Det skriver Macrumors.com.

Stella vil åbne døren til en del af Angry Birds-universet, som du ikke tidligere har set. Der vil være masser af sjov, udfordringer og eventyr, som venter dig.

 - Rovio klar med Angry Birds Go!

Rovio skriver, at Stella og hendes venner vil blive frigivet til efteråret og det inkluderer alt fra spil, bøger, legetøj og andet sjov, som det kendes fra Angry Birds-serien.

Rovio vil løbende komme med flere nyheder om Angry Birds Stelle her.

Mere til historien

Foruden Angry Birds står Rovio bag spillene Bad Piggies og Amazing Alex.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram