Finland: 300 Mbit/s i test på 4G LTE

0

Nu kan finnerne meget snart surfe med 300 Mbit/s på 4G.Det finske teleselskab Elisa har sammen med Nokia Solutions and Networks (NSN) gennemført en test med LTA advanced på teleselskabets netværk. Testen foregik på Elisas eksisterende LTE netværk. Det skriver Cellur-news

Det er kun nogle få uger siden, at NSN indgik en kontrakt med Elisa om at udrulle LTE på alle selskabets mobilmaster i løbet af de næste fem år. Testen viste, at Elisa kunder vil kunne opnå downloadhastigheder på op til 300 Mbit/s.

 – Hvad er carrier aggregation? Sådan bliver mobilnettet hurtigere

Testen foregik på NSNs Flexi Multiradio 10 Base Stationer, samt LTE-A categori 6 modtagerudstyr fra Broadcom. Ved hjælp af carrier aggregation bundlede NSN  20 MHz spektrum på 1800 MHz med 20 MHz spektrum på 2600 MHz.

2.6 Gbit/s – så hurtigt bliver fremtidens 4G LTE

Mere til historien

Nokia Solutions and Networks leverer i Danmark udstyr til TT-netværket, som er en sammenlægning af Telia og Telenors netværk. Carrier aggregation er det næste store skridt indenfor fremtiden 4G netværk. Hvis du vil blive klogere på fremtiden inden for mobilkommunikation, så kan vi anbefale at du lytter til vores podcast om 5G.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer