WhatsApp nærmer sig en halv milliard brugere

0

Den populære besked-applikation WhatsApp vækster gevaldigt og næste milepæl er en halv milliard brugere.

WhatsApp Logo
WhatsApp Logo

Den meget populære besked-applikation WhatsApp kan måske ende med, at blive den applikation med flest brugere på verdensplan. Fortsætter væksten runder de inden længe en halv milliard brugere.

Tilbage i august måned rundede WhatsApp 300 millioner brugere, men siden da er det kun gået frem og i dag udgør antallet af aktive brugere 430 millioner, der hver dag sender mere end 50 milliarder beskeder. Det skriver Dr.dk.

De 430 brugere er mere end en fordobling siden april måned, hvor tallet ”kun” var 200 millioner brugere. Det skriver WhatsApp om på deres blog.

WhatsApp har også været en af de tjenester, som var i spil til at tage over for Facebook, da nyheden om teenagerne droppede det populære sociale netværk.

 – Facebook lever i bedste velgående – fortsat nummer ét

WhatsApp er privat kommunikation, som det kendes fra andre beskedtjenester.

En anden beskedtjeneste, som også viser fremskridt er WeChat. Der i anden halvdel af 2013 oplevede en stigning på nye brugere på hele 379 procent. Samlet set anslås det, at der nu er mere end 300 millioner brugere på WeChat.

WhatsApp er ikke en gratis applikation, men koster 7 kroner at downloade, men derefter slipper du også for reklamer. Mottoet på WhatsApp er ”No ads, no games, no gimmicks”.

Mere til historien

På en liste over de mest benyttede applikationer, som Global Web Index lavede tilbage sidst på sommeren 2013, var det også tydeligt, at beskedtjenester og sociale netværk bruges meget af smartphone-ejerne.

 – Vi brugte mere tid på applikationer i 2013 end tidligere

Denne liste inkluderede Facebook, Google+, WeChat, Twitter, Skype, Facebook Messeger, WhatsApp og Instagram blandt de ti første.

http://www.youtube.com/watch?v=i3I_7H1mByA

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer