Videoer fra Facebook-venner afspilles nu automatisk på Android

Tidligere har vi skrevet, at de videoer dine Facebook-venner deler afspilles automatisk – nu er denne funktion også kommet på Android.

Automatisk afspilning af videoer nu på Facebook til Android

Automatisk afspilning af videoer nu på Facebook til Android

Tilbage i midten af december måned skrev vi, at man på iOS-platformen havde automatisk video-afspilning af videoer fra ens Facebook-venner i nyhedsfeedet.

Videoerne afspilles automatisk uden lyd, når de dukker op på skærmen. Klikker du på videoen, så åbner den op i fuldskærm, og lyden vil også starte.

 – Facebook klar med videoreklamer

Det skulle være på samme måde, at de kommende videoreklamer på Facebook skulle fungere. De testes netop nu for udvalgte brugere, og det er endnu uvist hvornår det rammer alle brugerne af det sociale netværk.

 – WEB-TV: Sådan vil Facebooks videoreklamer virke

Du kan sagtens slå funktionen fra, så videoerne ikke afspilles automatisk. Læs nærmere om hvordan det gøres her.

 – Slå Facebooks automatiske video-afspilning fra

Mere til historien

Facebook-grundlæggeren Mark Zuckerberg afholder under årets Mobile World Congress en keynote, hvor det forventes han vil fortælle nærmere om, hvor vigtig mobilindustrien er blevet for Facebook. Det skriver TechRadar.com.

Tags:

Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.