Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Nokia har i denne uge frigivet Black-opdateringen til udvalgte modeller og Sony har løftet sløret for prisen på Xperia Z1 Compact. Få overblikket her.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

CES-messen var stedet, hvor årets første smartphone-kuld blev præsenteret, men i den forgangne uge havde Sony lige et par modeller mere i ærmet, da de præsenterede deres Xperia E1 og Xperia T2 Ultra.

 - Sony Xperia E1 og T2 Ultra kommer til Danmark

Det var også i den forgangne uge, at Apple indgik et forlig med den amerikanske forbrugerbeskyttelsesmyndighed, Federal Trade Commission (FTC), om at betale erstatning for de forældre, hvor regningen er løbet løbsk efter diverse in-app køb. Dog gælder forliget kun de, der har klaget og indtil videre kun det amerikanske marked.

I takt med, at flere og flere benytter kameraet i mobiltelefonen, så er der også rigtigt mange, som faktisk holder det forkert. Vi har i den seneste uge givet dig et tip til, hvordan du holder telefonen rigtigt, når du optager video.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at forventningen til den næste topmodel fra Samsung er store. Rygterne florerer allerede i stor stil på diverse hjemmesider om den kommende Galaxy S5.

Husk du også kan lytte til vores seneste podcast, som omhandler fremtidens mobilnet 5G.

Hitlisten uge 3 2014

01. Hold telefonen rigtigt når du optager video

02. Sony Xperia Z1 Compact – her er prisen

03. TEST: Fitbit Flex tracker dine skridt og kalorieforbrænding

04. Lumia Black kommer nu – læs hvad den kan

05. Samsung Galaxy S5 – specifikationerne er lækket

06. Nokia Lumia 1520 er blevet forsinket

07. Samsung Galaxy S5 afsløres i London til marts

08. Telenor lukker flere butikker

- Sony Xperia Z2 – Sirius er lækket

- Niklas Landin står bag shopping-applikation

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder - uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder - uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder - uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram