Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Nokia har i denne uge frigivet Black-opdateringen til udvalgte modeller og Sony har løftet sløret for prisen på Xperia Z1 Compact. Få overblikket her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

CES-messen var stedet, hvor årets første smartphone-kuld blev præsenteret, men i den forgangne uge havde Sony lige et par modeller mere i ærmet, da de præsenterede deres Xperia E1 og Xperia T2 Ultra.

 – Sony Xperia E1 og T2 Ultra kommer til Danmark

Det var også i den forgangne uge, at Apple indgik et forlig med den amerikanske forbrugerbeskyttelsesmyndighed, Federal Trade Commission (FTC), om at betale erstatning for de forældre, hvor regningen er løbet løbsk efter diverse in-app køb. Dog gælder forliget kun de, der har klaget og indtil videre kun det amerikanske marked.

I takt med, at flere og flere benytter kameraet i mobiltelefonen, så er der også rigtigt mange, som faktisk holder det forkert. Vi har i den seneste uge givet dig et tip til, hvordan du holder telefonen rigtigt, når du optager video.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at forventningen til den næste topmodel fra Samsung er store. Rygterne florerer allerede i stor stil på diverse hjemmesider om den kommende Galaxy S5.

Husk du også kan lytte til vores seneste podcast, som omhandler fremtidens mobilnet 5G.

Hitlisten uge 3 2014

01. Hold telefonen rigtigt når du optager video

02. Sony Xperia Z1 Compact – her er prisen

03. TEST: Fitbit Flex tracker dine skridt og kalorieforbrænding

04. Lumia Black kommer nu – læs hvad den kan

05. Samsung Galaxy S5 – specifikationerne er lækket

06. Nokia Lumia 1520 er blevet forsinket

07. Samsung Galaxy S5 afsløres i London til marts

08. Telenor lukker flere butikker

Sony Xperia Z2 – Sirius er lækket

Niklas Landin står bag shopping-applikation

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer