Telia og Telenor sammenlægning på vej til Billund og Horsens

0

Tirsdag i næste uge lægger Telia og Telenor 3G-netværket sammen i Billund- og Horsensområdet. Telenor får fordoblet antallet af 3G-mobilmaster omkring de to byer.

Mobilmast, telemast
Mobilmast på Nordfyn.

Tirsdag den 14. januar er sammenlægningen af Telia og Telenor nået til Billundområdet og området syd for Horsens. Dette vil for indbyggerne i området betyde en markant forbedret mobildækning – når der både tales eller surfes på mobilen eller tablet PC’en.

Danskernes mobilønske er bedre dækning

Indbyggerne omkring Billund og Horsens vågner op til forbedret 3G-dækning i næste uge, mens det først rigtigt når Horsens by i ugen efter.

Sådan bliver mobilnettene hurtigere

Telenor forøger antallet af 3G-mobilmaster fra 45 til 95, hvilket er en forbedring med 111 procent. I Billund-området forøger Telenor antallet af mobilmaster fra 20 til 45 og Horsens-området fra 25 til 50. Dette betyder også, at i alle områderne forbedres dækningen med 100 procent eller mere.

Læs mere: Skema over sammenlægningen i Billund

Mere til historien

Netværkssammenlægningen er netop afsluttet på Fyn, hvor Odense var sidste by der manglede og her blev netværket slået sammen i denne uge. Du kan på disse billeder se, hvordan Telia og Telenor nu dækker Odense. Telenor og Telia har desuden annonceret, at de sætter endnu mere turbo på 3G-hastighederne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer