Sony Xperia Z1S pressefoto lækket

0

Endnu engang har Twitter-brugeren @evleaks været på spil. Denne gang har han lækket et pressefoto af den kommende Sony Xperia Z1S.

Sony Xperia Z1S
Sony Xperia Z1S

Den berømte Twitter-bruger @evleaks er ikke til at stoppe, og endnu engang er han klar med lækkede pressefotos, denne gang af den kommende Sony Xperia Z1S, som forventes præsenteret på CES 2014. Billedet er i øvrigt med T-Mobile logo på, så kunne tyde på den kommer i sortiment hos dem. Det skriver GSMArena.com.

Hvem er Twitter-brugeren @evleaks?

Xperia Z1S blev også kendt som Z1 mini i slutningen af sidste år. Det er den kompakte version af Z1-flagskibet. Der har også allerede under Z1 mini-navnet været mange forskellige oplysninger og billeder ude omkring enheden. Xperia Z1S er på markedet i en japansk version, som lyder navnet Xperia Z1F.

Hvad er Consumer Electronics Show – CES?

@evleaks skriver også, at specifikationerne er en 4,3 tommer skærm med 720p opløsning, Snapdragon 800 chipset, 2 GB RAM, 1 6GB hukommelse, 20 megapixels kamera, 2.300 mAh batteri og Android 4.3 Jelly Bean.

Sony Xperia Z og Xperia Z1 får Android 4.3 Jelly Bean

Sony afholder pressemøde på CES-messen i nat dansk tid. MereMobil.dk holder øje og holder dig opdateret om hvorvidt Sony Xperia Z1S bliver offentliggjort.

Mere til historien

Sony præsenterede deres tidligere topmodel Sony Xperia Z under CES-messen 2013 og i efteråret fulgte efterfølgeren Xperia Z1.

Læs også: Sony: Disse enheder vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer