Sony Xperia Z1S pressefoto lækket

Endnu engang har Twitter-brugeren @evleaks været på spil. Denne gang har han lækket et pressefoto af den kommende Sony Xperia Z1S.

Sony Xperia Z1S

Sony Xperia Z1S

Den berømte Twitter-bruger @evleaks er ikke til at stoppe, og endnu engang er han klar med lækkede pressefotos, denne gang af den kommende Sony Xperia Z1S, som forventes præsenteret på CES 2014. Billedet er i øvrigt med T-Mobile logo på, så kunne tyde på den kommer i sortiment hos dem. Det skriver GSMArena.com.

- Hvem er Twitter-brugeren @evleaks?

Xperia Z1S blev også kendt som Z1 mini i slutningen af sidste år. Det er den kompakte version af Z1-flagskibet. Der har også allerede under Z1 mini-navnet været mange forskellige oplysninger og billeder ude omkring enheden. Xperia Z1S er på markedet i en japansk version, som lyder navnet Xperia Z1F.

- Hvad er Consumer Electronics Show – CES?

@evleaks skriver også, at specifikationerne er en 4,3 tommer skærm med 720p opløsning, Snapdragon 800 chipset, 2 GB RAM, 1 6GB hukommelse, 20 megapixels kamera, 2.300 mAh batteri og Android 4.3 Jelly Bean.

- Sony Xperia Z og Xperia Z1 får Android 4.3 Jelly Bean

Sony afholder pressemøde på CES-messen i nat dansk tid. MereMobil.dk holder øje og holder dig opdateret om hvorvidt Sony Xperia Z1S bliver offentliggjort.

Mere til historien

Sony præsenterede deres tidligere topmodel Sony Xperia Z under CES-messen 2013 og i efteråret fulgte efterfølgeren Xperia Z1.

Læs også: Sony: Disse enheder vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram