Sony Xperia Z1 Compact – her er prisen

0

Prisen på Xperia Z1 Compact, den lille 4.3 tommer miniudgave af Xperia Z1 er offentliggjort.

Sony Xperia Z1 Compact (Foto: Sony)
Sony Xperia Z1 Compact (Foto: Sony)

Inden længe kommer Sony Xperia Z1 Compact på butikshylderne i Danmark, men du får ikke telefonen foræret, blot fordi den er mindre end topmodellen Xperia Z1.

Til gengæld får du hardwaren fra en topmodel presset sammen til at fylde og veje mindre.

Z1 vejer 169 gram og måler 144 x 73.9 x 8.3 mm. Z1 Compact har målene 127 x 64.9 x 9.5 mm og mobilen har slanket sig til 137 gram.

Sony Xperia Z1 Compact er en kraftfuld Android

De første prisindikationer for Sony Xperia Z1 Compact er begyndt at komme i markedet. Proshop.dk har den i forsalg til 3.995 kroner, mens Call Me annoncerer en her-og-nu pris på 3.576 kroner.

Kilder indikerer overfor MereMobil.dk, at produktet måske allerede kan ligge klar i begyndelsen af februar.

Mere om Xperia Z1 Compact

Prisfald på Xperia Z1

Sony har tidligere via deres danske Facebook-site meldt ud, at produktet forventes at ligge omkring 4.000 kroner uden abonnement.

Storebroderen Sony Xperia Z1 er siden lanceringen i efteråret 2013 faldet en del i pris. Det betyder, at den kan erhverves for omkring 4.100 kroner, uden abonnement.

Dermed er det ikke specielt mange kroner, der skiller Z1 og Z1 Compact, hvis man ønsker at gå all-in med den store udgave.

Mere til historien

Det forventes, at Sony i slutningen af februar på mobilkonferencen MWC i Barcelona vil offentliggøre en efterfølger til Xperia Z1. Ikke overraskende gætter mange på, at telefonen ved hedde Sony Xperia Z2.

Læs også:
Samsung Galaxy S5 – specifikationerne er lækket

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer