Sony kigger mod Windows Phone

0

Tidligere har det lydt fra Sony, at de satsede fuldt ud på Android, men nu er dette måske revurderet. Det forlyder at Sony er på vej med en Windows Phone.

Windows Phone
Windows Phone

Sony har tidligere meldt ud, at de ønskede at satse fuldt og fast på Android-platformen til deres smartphones og tablets, men nu ser det ud til, at de er kommet på andre tanker. Det skriver Mobilen.no.

Pierre Perron, chef i Sony Mobile Europe, har i en samtale med TechRadar bekræftet, at Sony er i dialog med Microsoft omkring lanceringen af en Windows Phone telefon. Ifølge samtalen med TechRadar, så er Sony i dialog med alternative partnere, for at se på mulighederne for at udvidde bredden af Sony Mobiles produkt-serie – heriblandt er Microsoft altså så.

– ”Vi ønsker ikke at være et selskab, som bare har produkter med ét operativsystem. At satse på ét operativsystem, selvom det er det mest populære, er ikke sikkert på lang sigt,” har Perron udtalt til TechRadar.

Skal man tro TechRadar, så vil den første Sony telefon med Windows Phone platformen komme på markedet i midten af 2014. Holder disse rygter stik, så vil en offentliggørelse på Mobile World Congress måske være realistisk.

 – Her er Sonys Xperia Z-familie

Sony glemmer dog ikke lige Android-platformen. På den netop afsluttede CES-messe offentliggjorde de deres nye Xperia Z1 Compact.

Mere til historien

Sony Ericsson besluttede tilbage i 2008, at droppe deres eget styresystem Symbian UIQ. Dette var et år efter, at den første iPhone kom i handlen på udvalgte markeder. I 2008 kom Sony Ericsson så med deres første Windows-mobil, Xperia X1i og senere fulgte også Xperia X2, der havde Windows Mobile 6.5 installeret. Xperia-navnet blev dog først rigtig populært i 2010, da de kom med den Android-baserede Xperia X10.


Læs også:
Så udbredt er de forskellige Android-versioner
CES-messen store hit var bøjelige skærme

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer