Samsung på vej med en smart-brille

0

RYGTE: Elektronikgiganten Samsung er klar til, at vise deres bud på wearable-gadgets til fremtiden på IFA-messen i september måned.

Wearable gadgets Google Glass
Wearable gadgets Google Glass

Skal man tro Korean Times, så er Samsung på vej med en smart-brille, der er en konkurrent til Google Glass. Ifølge Korean Times, så skulle navnet på nuværende tidspunkt være Galaxy Glass. Det skriver Dr.dk.

Korean Times oplyser, at en unavngiven kilde fra Samsung fortæller denne smartbrille vil blive offentliggjort på teknologimessen IFA, der finder sted i Berlin i september måned.

 – WEB-TV: Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Galaxy Glass forventes, at blive en slags “brille-version” af Samsungs smartwatch Galaxy Gear, der kort og godt er en forlængelse af smartphonen.

 – TEST: Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

– “Det nye enhed skal linkes med en smartphone og kan vise notifikationer på en gennemsigtig eller halvgenemsigtig skærm. Det giver brugeren mulighed for at besvare telefonopkald og lytte til musik, og har den samme funktionalitet som Galaxy Gear,” siger den unavngivne kilde til Korean Times.

 – Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Salgssuccessen for Galaxy Gear har ladet vente på sig og Samsung ved også, at wearable gadgets ikke med det samme bliver en salgssucces – men tilgengæld viser producenterne at de er innovative.

Mere til historien

Det er endnu uvist hvornår Google Glass-brillen vil blive tilgængelig for den almindelige forbruger. Google har tidligere meldt ud, at den ville ramme butikkerne inden udgangen af 2013.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer