Samsung på vej med en smart-brille

RYGTE: Elektronikgiganten Samsung er klar til, at vise deres bud på wearable-gadgets til fremtiden på IFA-messen i september måned.

Wearable gadgets Google Glass

Wearable gadgets Google Glass

Skal man tro Korean Times, så er Samsung på vej med en smart-brille, der er en konkurrent til Google Glass. Ifølge Korean Times, så skulle navnet på nuværende tidspunkt være Galaxy Glass. Det skriver Dr.dk.

Korean Times oplyser, at en unavngiven kilde fra Samsung fortæller denne smartbrille vil blive offentliggjort på teknologimessen IFA, der finder sted i Berlin i september måned.

 - WEB-TV: Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Galaxy Glass forventes, at blive en slags “brille-version” af Samsungs smartwatch Galaxy Gear, der kort og godt er en forlængelse af smartphonen.

 - TEST: Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

- “Det nye enhed skal linkes med en smartphone og kan vise notifikationer på en gennemsigtig eller halvgenemsigtig skærm. Det giver brugeren mulighed for at besvare telefonopkald og lytte til musik, og har den samme funktionalitet som Galaxy Gear,” siger den unavngivne kilde til Korean Times.

 - Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Salgssuccessen for Galaxy Gear har ladet vente på sig og Samsung ved også, at wearable gadgets ikke med det samme bliver en salgssucces – men tilgengæld viser producenterne at de er innovative.

Mere til historien

Det er endnu uvist hvornår Google Glass-brillen vil blive tilgængelig for den almindelige forbruger. Google har tidligere meldt ud, at den ville ramme butikkerne inden udgangen af 2013.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE og S23 får måske Mediatek processorer

Samsung har indtil videre i stor grad benyttet Snapdragon- og Exynos-chipsets i deres topmodeller. Måske er Mediatek på vej ind.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram