Samsung på vej med en smart-brille

RYGTE: Elektronikgiganten Samsung er klar til, at vise deres bud på wearable-gadgets til fremtiden på IFA-messen i september måned.

Wearable gadgets Google Glass

Wearable gadgets Google Glass

Skal man tro Korean Times, så er Samsung på vej med en smart-brille, der er en konkurrent til Google Glass. Ifølge Korean Times, så skulle navnet på nuværende tidspunkt være Galaxy Glass. Det skriver Dr.dk.

Korean Times oplyser, at en unavngiven kilde fra Samsung fortæller denne smartbrille vil blive offentliggjort på teknologimessen IFA, der finder sted i Berlin i september måned.

 – WEB-TV: Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Galaxy Glass forventes, at blive en slags “brille-version” af Samsungs smartwatch Galaxy Gear, der kort og godt er en forlængelse af smartphonen.

 – TEST: Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

– “Det nye enhed skal linkes med en smartphone og kan vise notifikationer på en gennemsigtig eller halvgenemsigtig skærm. Det giver brugeren mulighed for at besvare telefonopkald og lytte til musik, og har den samme funktionalitet som Galaxy Gear,” siger den unavngivne kilde til Korean Times.

 – Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Salgssuccessen for Galaxy Gear har ladet vente på sig og Samsung ved også, at wearable gadgets ikke med det samme bliver en salgssucces – men tilgengæld viser producenterne at de er innovative.

Mere til historien

Det er endnu uvist hvornår Google Glass-brillen vil blive tilgængelig for den almindelige forbruger. Google har tidligere meldt ud, at den ville ramme butikkerne inden udgangen af 2013.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram