Samsung Galaxy S5 præsenteres i næste måned

1

RYGTE: Galaxy S5 fra Samsung ser dagens lys i Barcelona ved Mobile Congres 2014, siger Samsung topchef.

Samsung Galaxy S5, rygte mockup
Mockup af Samsung Galaxy S5

Samsung vil præsentere deres næste topmodel Galaxy S5 ved Mobile World Congress 2014, der begynder i Barcelona den 24. februar.

Meldingen kommer angiveligt fra executive vice president ved Samsung Electronics i Sydkorea, Donghoon Chang, skriver det koreanske nyhedsmedie inews24.com.

Donghoon Change har deltaget i en nytårsfest på Shilla Hotel i Seoul. Her bekræftede han, at spekulationerne om en MWC 2014 lancering, absolut var rigtige. Han skulle også have bekræftet, at Samsung benytter et nyt materiale i forbindelse med konstruktionen af Galaxy S5, og at muligheden for fleksibel skærm er “under review”.

Oplysningerne falder fint i tråd med tidligere rygter om, at Samsung Galaxy S5 skulle blive konstrueret i aluminium, fremfor plastik. Siden den første Galaxy-model fra sommeren 2010, har telefonerne været lavet i plastik.

Tildligere har der været rygter om, at Samsung måske vil lancere to udgaver af Galaxy S5. En premium version i metal med fleksibel OLED skærm, og en variant i plastik. Navnet Samsung Galaxy F har været nævnt i forbindelse med premium-versionen.

Samsung Galaxy S5 forventes, ifølge rygterne at have 64-bit Exynos chipset eller Snapdragon chipset, 3 GB RAM, 16 megapixels kamera samt et batteri på 4.000 mAh. Styresystemet skulle blive Android 4.4 KitKat med Samsung TouchWiz lagt oven på.

Her er Årets Mobil 2013

Hvor mange af rygterne der holder stik vides ikke. Men MereMobil.dk er tilstede i Barcelona ved Mobile World Congress, og dækker eventen intensivt.

Mere til historien

Der spekuleres i, at Samsung på grund af et dårligere salg end forventet af Galaxy S4, har valgt at fremrykke lanceringen af Galaxy S5 omkring en måned. S4 blev præsenteret ved en Samsung Mobile Unpacked event i Radio City Music Hall, New York, den 13. marts 2013. Salget startede i Danmark den 27. april 2013.

Web-TV: Her er mobilåret 2013

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer