Samsung Galaxy S5 kommer i handlen i april

Rygte: Venter du på den næste topmodel fra Samsung, så skal du måske kun vente nogle måneder endnu. Den kommer formentlig i handlen i april måned.

Samsung Galaxy S4

Et billede fra præsentationen i New York af Samsung Galaxy S4 (Foto: John G. Pedersen)

Venter du på den næste Android-topmodel fra Samsung, så skal du måske ikke vente så meget længere. Samsung Mobiles executive Vice President Lee Young Hee har til Bloomberg løftet sløret for, at den kommende Galaxy S5 planlægges at komme i handlen i løbet af april måned.

 - Samsung Galaxy S5 præsenteres i februar

- "Vi har tradition for at annoncere vores flagskibsmodel i første halvdel af året, omkring marts/april og går efter en lancering på dette tidspunkt. Når vi frigiver vores S5-enhed, så kan du forvente en Gear-efterfølger med mere avancerede funktioner – og designet vil ligeledes være forbedret,” fortæller Lee Young Hee til Bloomberg.

Lee Young Hee kom også med et par hints omkring kommende features måske inkluderer ”iris recognition”-teknologi. Der måske skal være i stedet for fingeraftryksskanner, som både HTC One Max og iPhone 5S er udstyret med.

- Flere artikler om Samsung Galaxy S5

- ”Da vi frigav S4, som efterfølger til S3, er det delvist sandt at forbrugerne ikke rigtigt kunne mærke den store forskel på de to produkter set fra et fysisk perspektiv, hvilket måske også var skyld i markedets lunkne modtagelse. Med Galaxy S5 går vi ”back to basic” – hvor skærm og følelsen af coveret betyder noget,” oplyser Lee Young Hee.

 - Ny generation TouchWiz lækket – ser vi den på Galaxy S5?

Samsung har ifølge et estimat fra KB Investment & Securities Co. sendt 91 millioner smartphones på markedet i fjerde kvartal 2013. Det er en fremgang på 4 procent fra foregående kvartal.

MereMobil.dk holder dig opdateret på de skarpeste rygter og spekulationer omkring den kommende Galaxy S5 fra Samsung.

Mere til historien

Kommer Samsung Galaxy S5 i handlen i april måned kan det dog godt være, at vi i Danmark ikke skal forvente den på hylderne før i maj. Vi har ved de seneste Galaxy-modeller måtte vente et par uger fra salgsstarten i de første lande, til lanceringen på det danske marked.

Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram