Samsung Galaxy S5 afsløres i London til marts

Rygte: Den næste topmodel fra Samsung, som forventes at få navnet Galaxy S5, er skyld i mange rygter. Nyeste er, at den præsenteres i midten af marts måned.

Samsung Galaxy S4

Et billede fra præsentationen i New York af Samsung Galaxy S4 (Foto: John G. Pedersen)

Spændingen venter på at blive udløst med den næste topmodel fra Samsung, som forventes at få navnet Galaxy S5. Og skal man tro de nyeste rygter, så vil det ikke ske til årets Mobile World Congress, men måske til en event i London i midten af marts måned. Det skriver Intomobile.com.

 – Samsung Galaxy S5 – specifikationerne er lækket

En offentliggørelse i midten af marts stemmer meget godt overens med, hvornår Samsung de tidligere år har annonceret deres topmodel. Det er Twitter-brugeren Flavio, som på Twitter skriver, at en pålidelig kilde har bekræftet dette.

– “Samsung to hold its next Global launch (S5?) event in London in a mid March date, a reliable source confirmed me,” lyder hans tweet.

Samsung har dog hverken af- eller bekræftet disse rygter. Derfor er den præcise dato også endnu ukendt.

Mere til historien

Der har været mange skriverier omkring Galaxy S5 allerede inden Samsung har offentliggjort telefonen, men tiden vil vise hvornår den vil blive præsenteret. Der har også været mange rygter og spekulationer om, at den ville lande i handlen i løbet af april måned på de første markeder, dette kan stadigvæk holde stik med en præsentation i marts måned.

Læs også:
TEST: Samsung Galaxy S4 – topmodellen skuffer

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram