Samsung Galaxy S5 afsløres i London til marts

0

Rygte: Den næste topmodel fra Samsung, som forventes at få navnet Galaxy S5, er skyld i mange rygter. Nyeste er, at den præsenteres i midten af marts måned.

Samsung Galaxy S4
Et billede fra præsentationen i New York af Samsung Galaxy S4 (Foto: John G. Pedersen)

Spændingen venter på at blive udløst med den næste topmodel fra Samsung, som forventes at få navnet Galaxy S5. Og skal man tro de nyeste rygter, så vil det ikke ske til årets Mobile World Congress, men måske til en event i London i midten af marts måned. Det skriver Intomobile.com.

 – Samsung Galaxy S5 – specifikationerne er lækket

En offentliggørelse i midten af marts stemmer meget godt overens med, hvornår Samsung de tidligere år har annonceret deres topmodel. Det er Twitter-brugeren Flavio, som på Twitter skriver, at en pålidelig kilde har bekræftet dette.

– “Samsung to hold its next Global launch (S5?) event in London in a mid March date, a reliable source confirmed me,” lyder hans tweet.

Samsung har dog hverken af- eller bekræftet disse rygter. Derfor er den præcise dato også endnu ukendt.

Mere til historien

Der har været mange skriverier omkring Galaxy S5 allerede inden Samsung har offentliggjort telefonen, men tiden vil vise hvornår den vil blive præsenteret. Der har også været mange rygter og spekulationer om, at den ville lande i handlen i løbet af april måned på de første markeder, dette kan stadigvæk holde stik med en præsentation i marts måned.

Læs også:
TEST: Samsung Galaxy S4 – topmodellen skuffer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer