Samsung Galaxy S III og Note II får KitKat i marts

0

RYGTE: Skal man tro de nyeste rygter, så får Galaxy S III og Galaxy Note II opdateringen til Android 4.4 KitKat i marts måned: Samsung selv er tavs.

Samsung Galaxy S4, Android KitKat
Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan opdateres til Android KitKat

Samsung er netop nu i gang med udrulningen af Android 4.4 KitKat til deres flagskibs-enheder, startende med den populære phablet Galaxy Note 3.

 – TEST: Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Topmodellen Galaxy S4 er næst i køen, men derefter forventes det at forgængerne Galaxy S III og Galaxy Note II er at finde. Skal man tro en ”Samsung software engineer”, som har kontaktet Androidguys.com, så skulle Android 4.4 udrulningen være klar til disse enheder senest i marts måned. Kilden til Andoridguys har sagt, at den kom i slutningen af første kvartal. Det skriver Technologytell.com.

Samsung selv er dog mere tavse omkring Android 4.4 KitKat til Galaxy S III og Galaxy Note 3.

– ”Al tilgængelig information om opdateringerne for det danske marked er offentlige på vores hjemmeside. Samsung kan ikke kommentere eller udtale sig om rygter om kommende opdateringer,” lyder det fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Kigger vi på hjemmesiden, så møder vi ordlyden ”Ingen information” under punktet planlagt Android-version til Galaxy S III, mens Galaxy Note II slet ikke er at finde på listen.

Til Galaxy S4 står der ligeledes også ”Ingen information”, så forhåbentlig skal der ikke lægges mere i det, end Samsung blot ikke ønsker at oplyse om det.

MereMobil.dk holder øje med sagen.

Mere til historien

Samsung forventes, at være stærkt på vej med efterfølgeren til Galaxy S4. Rygterne går på en præsentation dagen før årets Mobile World Congress for alvor går i gang. Samsung har dog endnu ikke bekræftet datoen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer