Samsung Galaxy S III og Note II får KitKat i marts

RYGTE: Skal man tro de nyeste rygter, så får Galaxy S III og Galaxy Note II opdateringen til Android 4.4 KitKat i marts måned: Samsung selv er tavs.

Samsung Galaxy S4, Android KitKat

Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan opdateres til Android KitKat

Samsung er netop nu i gang med udrulningen af Android 4.4 KitKat til deres flagskibs-enheder, startende med den populære phablet Galaxy Note 3.

 - TEST: Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Topmodellen Galaxy S4 er næst i køen, men derefter forventes det at forgængerne Galaxy S III og Galaxy Note II er at finde. Skal man tro en ”Samsung software engineer”, som har kontaktet Androidguys.com, så skulle Android 4.4 udrulningen være klar til disse enheder senest i marts måned. Kilden til Andoridguys har sagt, at den kom i slutningen af første kvartal. Det skriver Technologytell.com.

Samsung selv er dog mere tavse omkring Android 4.4 KitKat til Galaxy S III og Galaxy Note 3.

- ”Al tilgængelig information om opdateringerne for det danske marked er offentlige på vores hjemmeside. Samsung kan ikke kommentere eller udtale sig om rygter om kommende opdateringer,” lyder det fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Kigger vi på hjemmesiden, så møder vi ordlyden ”Ingen information” under punktet planlagt Android-version til Galaxy S III, mens Galaxy Note II slet ikke er at finde på listen.

Til Galaxy S4 står der ligeledes også ”Ingen information”, så forhåbentlig skal der ikke lægges mere i det, end Samsung blot ikke ønsker at oplyse om det.

MereMobil.dk holder øje med sagen.

Mere til historien

Samsung forventes, at være stærkt på vej med efterfølgeren til Galaxy S4. Rygterne går på en præsentation dagen før årets Mobile World Congress for alvor går i gang. Samsung har dog endnu ikke bekræftet datoen.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram