Sådan dækker Telia og Telenor Billund og Horsens

Telia og Telenors 3G-netværk er netop blevet sammenlagt i Billund og Horsens. Du kan se før og efter billederne af dækningen her.

Sammenlægningen af Telia og Telenors 3G-netværk er i denne uge nået Billund- og Horsens området. Det betyder bedre 3G-netværk til indbyggerne, hvis de er mobilkunde hos enten Telia eller Telenor.

 – Telia og Telenor sammenlægning på vej til Billund og Horsens

Telenor har i Billund-området forøget antallet af mobilmaster fra 20 til nu at være 45, hvilket er en forbedring på hele 125 procent. I Horsens-området går de fra at have 25 mobilmaster til nu at have 50. Alt i alt så er der i de berørte områder en forbedring på samlet set 111 procent. Du kan se nærmere hvor forbedringerne er foretaget på dette skema.

Få overblikket – se før og efter

Telenors netværksfolk har sendt os nogle før og efter billeder, der viser forskellen og giver overblik over de mange forbedringer.

De nedenstående dækningskort er lidt anderledes end de dækningskort teleselskaberne viser normalt. Derfor bør du være opmærksom på, at modsat teleselskabernes normale dækningskort, der viser den forventede hastighed, så viser disse billeder signalstyrken.

Dækningskortene siger således intet om hastighed, men viser derimod den forventede signalstyrke. Billederne viser endvidere udelukkende 3G-dækning, og eventuel 2G eller 4G signaler er således ikke afbilledet på disse.

Den blå farve betyder 3G indendørsdækning, den røde farve betyder 3G dækning i biler og den grønne farve betyder 3G udendørsdækning.

Mere til historien

At bygge netværk i Danmark og sætte master op, er ikke altid let for teleselskaberne. I Ørslev nær Ringsted, er en landsby uden mobildækning, fordi kommunen vil have for mange penge.

Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram