Sådan dækker Telia og Telenor Billund og Horsens

0

Telia og Telenors 3G-netværk er netop blevet sammenlagt i Billund og Horsens. Du kan se før og efter billederne af dækningen her.

Sammenlægningen af Telia og Telenors 3G-netværk er i denne uge nået Billund- og Horsens området. Det betyder bedre 3G-netværk til indbyggerne, hvis de er mobilkunde hos enten Telia eller Telenor.

 – Telia og Telenor sammenlægning på vej til Billund og Horsens

Telenor har i Billund-området forøget antallet af mobilmaster fra 20 til nu at være 45, hvilket er en forbedring på hele 125 procent. I Horsens-området går de fra at have 25 mobilmaster til nu at have 50. Alt i alt så er der i de berørte områder en forbedring på samlet set 111 procent. Du kan se nærmere hvor forbedringerne er foretaget på dette skema.

Få overblikket – se før og efter

Telenors netværksfolk har sendt os nogle før og efter billeder, der viser forskellen og giver overblik over de mange forbedringer.

De nedenstående dækningskort er lidt anderledes end de dækningskort teleselskaberne viser normalt. Derfor bør du være opmærksom på, at modsat teleselskabernes normale dækningskort, der viser den forventede hastighed, så viser disse billeder signalstyrken.

Dækningskortene siger således intet om hastighed, men viser derimod den forventede signalstyrke. Billederne viser endvidere udelukkende 3G-dækning, og eventuel 2G eller 4G signaler er således ikke afbilledet på disse.

Den blå farve betyder 3G indendørsdækning, den røde farve betyder 3G dækning i biler og den grønne farve betyder 3G udendørsdækning.

Mere til historien

At bygge netværk i Danmark og sætte master op, er ikke altid let for teleselskaberne. I Ørslev nær Ringsted, er en landsby uden mobildækning, fordi kommunen vil have for mange penge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer