PlayStation 4 solgt i over 4,2 mio. eksemplarer

Sony annoncerede i går, at salget af den nye PlayStation 4 har rundet 4,2 millioner enheder frem til årsskiftet. Dette er en million mere end Microsoft har fået solgt af deres nye Xbox One.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony Computer Entertainment Inc. annoncerede i går på CES-messen, at salget af den nye spillekonsol PlayStation 4 (PS4) nu har rundet 4,2 millioner solgte eksemplarer frem til den 28. december 2013. Det oplyser PlayStation Danmark i en pressemeddelelse.

I starten af december oplyste Sony, at salget havde rundet de første 2,1 millioner solgte enheder, dermed har julehandlen altså stået for endnu 2,1 millioner solgte PS4-konsoller.

- Sony: Der er nu solgt 2,1 mill. PlayStation 4

Det er dog ikke kun salget af PS4-hardwaren, som går godt også salget af spil og PS Plus-abonnementer stiger. Faktisk er antallet af PS Plus-abonnenter steget med mere end 90 procent efter lanceringen af PS4. PS4 softwaren langes også over disken i butikkerne i stor stil. Der er solgt mere end 9,7 millioner PS4 spil i butikker og gennem PlayStation Store. Det er særligt spillene Call of Duty: Ghosts, Assassin’s Creed IV Black Flag, Battlefield 4, Fifa 14 og Killzone Shadow Fall.

PlayStation 4 konsollen kan købes i 53 lande verden over.

Xbox One halter efter

Microsoft har også benyttes CES-messen til, at annoncerer hvordan salget af deres Xbox One spilkonsol går. Salget af denne er nu nået 3 millioner solgte enheder. Det skriver Microsoft-News.com.

Modsat PlayStation 4, så er Xbox One kun tilgængelig i 13 lande på verdensplan indtil videre. Den er eksempelvis heller ikke i handlen er herhjemme endnu. Den senere salgsstart i flere lande er formentlig også en af grundene til, at den halter efter når det kommer til salgstallene. Foruden den er tilgængelig færre steder, så kom den også i handlen på det amerikanske marked efter PlayStation 4.

Mere til historien

PlayStation 4 havde salgsstart i USA og Canada den 15. november og der blev på det første døgn solgt en million konsoller. I Danmark skulle vi vente til den 29. november før, at konsollen blev sat til salg.

Siden lanceringen af PS4 er der i øvrigt blevet streamet mere end 1,7 millioner gameplay fra PS4-enheder.

Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Netflix vælger Microsoft som partner til annoncebetalt streaming

Netflix er presset og nu skal Microsoft hjælpe mod faldende kundetal.

(mere…)
Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram