PlayStation 4 solgt i over 4,2 mio. eksemplarer

0

Sony annoncerede i går, at salget af den nye PlayStation 4 har rundet 4,2 millioner enheder frem til årsskiftet. Dette er en million mere end Microsoft har fået solgt af deres nye Xbox One.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony Computer Entertainment Inc. annoncerede i går på CES-messen, at salget af den nye spillekonsol PlayStation 4 (PS4) nu har rundet 4,2 millioner solgte eksemplarer frem til den 28. december 2013. Det oplyser PlayStation Danmark i en pressemeddelelse.

I starten af december oplyste Sony, at salget havde rundet de første 2,1 millioner solgte enheder, dermed har julehandlen altså stået for endnu 2,1 millioner solgte PS4-konsoller.

Sony: Der er nu solgt 2,1 mill. PlayStation 4

Det er dog ikke kun salget af PS4-hardwaren, som går godt også salget af spil og PS Plus-abonnementer stiger. Faktisk er antallet af PS Plus-abonnenter steget med mere end 90 procent efter lanceringen af PS4. PS4 softwaren langes også over disken i butikkerne i stor stil. Der er solgt mere end 9,7 millioner PS4 spil i butikker og gennem PlayStation Store. Det er særligt spillene Call of Duty: Ghosts, Assassin’s Creed IV Black Flag, Battlefield 4, Fifa 14 og Killzone Shadow Fall.

PlayStation 4 konsollen kan købes i 53 lande verden over.

Xbox One halter efter

Microsoft har også benyttes CES-messen til, at annoncerer hvordan salget af deres Xbox One spilkonsol går. Salget af denne er nu nået 3 millioner solgte enheder. Det skriver Microsoft-News.com.

Modsat PlayStation 4, så er Xbox One kun tilgængelig i 13 lande på verdensplan indtil videre. Den er eksempelvis heller ikke i handlen er herhjemme endnu. Den senere salgsstart i flere lande er formentlig også en af grundene til, at den halter efter når det kommer til salgstallene. Foruden den er tilgængelig færre steder, så kom den også i handlen på det amerikanske marked efter PlayStation 4.

Mere til historien

PlayStation 4 havde salgsstart i USA og Canada den 15. november og der blev på det første døgn solgt en million konsoller. I Danmark skulle vi vente til den 29. november før, at konsollen blev sat til salg.

Siden lanceringen af PS4 er der i øvrigt blevet streamet mere end 1,7 millioner gameplay fra PS4-enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer