Pebble 2 er måske på trapperne

CES 2014: Sidste år under CES-messen præsenterede Allerta deres Pebble smartwatch – nu rygtes det at CES 2014 byder på Pebble 2.

Pebble Smartwatch (Foto: Pebble)

Pebble Smartwatch (Foto: Pebble)

Under CES-messen sidste år blev det meget omtalte smartwatch Pebble præsenteret.

Historien om Pebble startede på tjenesten Kickstarter, hvor de indsamlede penge til projektet. Pebble var så stor en succes på Kickstarter, at de pludselig skulle tænke på masse-produktion, og ikke kun en lille produktion.

- Hvad er Consumer Electronics Show – CES?

Og det går stærkt hos Allerta, holdet bag Pebble-smartwatch, der rygtes at præsentere Pebble 2 til CES i aften dansk tid.

Sikkert er det i hvert fald, at Pebble har inviteret til pressemøde på CES-messen, og de teaser at ”something special” vil blive afsløret.

Spekulationerne er godt i gang og flere medier forventer Pebble 2 får farveskærm, da Pebble selv skriver, at deres CEO Eric Migicovsky vil være ”color-correct”. Det skriver Intomobile.com.

Mere til historien

Samsung har også deres smartwatch på markedet, Galaxy Gear, men også her forventes efterfølgeren at være på trapperne. LG rygtes også at være på vej med deres bud på et smartwatch.

Læs også:
- Videoer med smartwatches fra fortiden

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Xiaomi klar med to nye smartwatches og headsets

I dag lander nye headsets og smartwatches fra Xiaomi i handlen. Du kan læse mere om produkterne her og se priser.

(mere…)
Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple Watch Series 3 udgår af sortimentet til efteråret, når nye modeller annonceres.

(mere…)
OnePlus Nord smartwatch rygtes på vej

Et nyt smartwatch er måske på vej fra OnePlus, ifølge de seneste rygter. Et Nord-smartwatch vil blive afsløret inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram