Ny generation TouchWiz lækket – ser vi den på Galaxy S5?

0

Endnu engang har Twitter-brugeren @evleaks været på spil, denne gang har han lækket billeder af en ny generation af Samsung TouchWiz brugerflade.

Screenshots af ny generation af TouchWiz UI (Kilde: @evleaks)
Screenshots af ny generation af TouchWiz UI (Kilde: @evleaks)

Takket være den evindelige Twitter-bruger @evleaks, så er det nu lykkedes offentligheden at få et glimt af den kommende brugerflade, som Samsung arbejder på netop nu.

 – Hvem er Twitter-brugeren @evleaks?

@evleaks har lækket tre screenshots, som viser hvordan brugerfladen formentlig kommer til at se ud på den næste store opdatering af Samsung egen brugerflade – TouchWiz UI, som lægger oven på Android-styresystemet. Det skriver GSMArena.com.

Ifølge @evleaks, så udforsker Samsung i øjeblikket brugerfladen, som i den nye version er mere nedtonet end tidligere. Det er endnu uvist, om denne nye version af TouchWiz UI vil være installeret på den forventede Galaxy S5 fra salgsstarten af.

 – Samsung Galaxy S5 præsenteres i februar

Hvis rygterne taler sandt, så præsenterer Samsung Galaxy S5 under dette års Mobile World Congress i Barcelona, som finder sted i slutningen af februar måned.

Mere til historien

De nye billeder af TouchWiz brugerfladen viser at der vil ske en markant designmæssig ændre, hvilket kan minde lidt om forskellen fra Apples iOS 6 til de opdaterede deres styresystem til iOS 7.

De fleste Android-producenter har deres egen brugerflade lagt oven på Android-systemet, mest kendt er Samsungs TouchWiz og HTC Sense – men også Huawei, LG og senest også Asus har deres eget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer