Microsoft: SkyDrive skifter navn til OneDrive

3

Microsofts cloud-tjeneste SkyDrive skifter navn til OneDrive. Dette skyldes at Microsoft sidste år tabte en retssag om ”Sky”-navnet.

Microsoft cloud-tjeneste skifter navn til OneDrive
Microsoft cloud-tjeneste skifter navn til OneDrive

Microsoft er grundet en retssag blevet tvunget til, at skifte navn på deres populære cloud-tjeneste SkyDrive. Den vil derfor i fremtiden hedde OneDrive.

Grunden til dette navneskifte er, at Microsoft sidste år tabte en retssag om brugen af ”Sky”-navnet mod det britiske medieselskab BSkyB. Dengang indgik de en aftale om, at Microsoft havde lidt tid til at finde på et nyt navn til den cloud-tjenesten.

Og nu meddeler Microsoft altså at det nye navn er klar. Med det nye navn ønsker de at signalere, at denne cloud-tjeneste kan bruges på tværs af alle enheder, så man kun behøver en – derfor OneDrive.

– ”Vi mener, at det nye OneDrive-navn understreger den værdi, som vi kan levere, ligesom navnet er et udtryk for vores vision for fremtiden,” lyder det fra Microsoft.

Det er endnu uvist, hvornår tjenesten officielt skifter navn, men du kan læse mere på Onedrive.com.

Mere til historien

Det er rigtig svært for selskaber, at ændre navnet på noget, som brugerne ellers har taget til sig. Brandværdien falder også oftest ved et navneskifte indtil dette er taget til sig.

Tidligere har Google omdøbt deres applikationsbutik, som fra starten hed Android Market, men nu lyder navnet Google Play Store.

http://www.youtube.com/watch?v=e4NsPPUDjyU

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer